Publikuar : 19/06/2017

MATURA SHTETËRORE/ Dalin përgjigjet e provimit të gjuhës së huaj, ja ku mund ti shihni rezultatet

Bej share
Tags

Rezultatet e provimit të detyruar të Maturës Shtetërore për Gjuhën e Huaj, që u zhvillua më 5 qershor, janë bërë publike. Ata janë publikuar nga Agjencia Kombëtare e Provimeve.

Të gjithë maturantët mund të shikojnë rezultatin duke klikuar në linkun e mëposhtëm:
http://akp.gov.al/

https://www.scribd.com/documen…

Matura Shtetërore deri më tani ka zhvilluar tre provimet e para, Gjuhën e Huaj, Gjuhë Letërsinë dhe Matematikën, ndërsa pas pak ditësh do të japë edhe lëndët me zgjedhje.

Shkruaj nje koment

Kalo te paneli