Publikuar : 10/08/2017

Renditja e FIFA-s/ Shqipëria në vendnumëro, Brazili zbret nga “froni” Gjermaninë. Kosova zbret 3 vende

Bej share
Tags

 

Është bërë sot publike nga FIFA renditja për muajin gusht, ku duhet thënë se Kombëtarja jonë ka ruajtur të njëjtin pozicion, pra vendin e 63-të, vend ky të cilin e rikuperuan një muaj më parë falë fitores së marrë në Izrael.

Ndërkohë që bie në sy rikthimi i Brazilit në krye duke zbritur nga “froni” Gjermaninë. Në vend të tretë ndodhet Argjentina ndërkohë kanë mbetur jashtë dhjetëshes së parë, Spanja dhe Italia që renditen përkatësisht në vendin e 11 dhe 12.

Përfaqësuesja e Kosovës ka humbur pozicione duke zbritur 3 vende dhe aktualisht pozicionohet në vendin e 180-të. Renditja e radhës nga FIFA do të publikohet më 14 shtator.

Shkruaj nje koment

Kalo te paneli