Publikuar : 12/08/2017

Edi Rama publikon raportin për Beratin/ Banorët e komunës Otllak i ha meraku për reformën në drejtësi

Bej share
Tags

Kryeministri ka vijuar ditën e sotme me publikimin e raporteve pas dëgjesave publike. Ditën e sotme Edi Rama ka postuar ankesat që i kanë bërë qytetarët e Beratit. Mungesa e ujit, e rrugëve, papunësia janë disa nga ankesat më të mëdha të bëra nga qytetarët.

Por duket se katër banorë të komunës Otllak kanë pasur edhe hallin e Reformës në Drejtësi, duke ia shprehur kështu kreut të qeverisë.

Statusi i Edi Ramës

RAPORTI JUAJ

Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Berat.

Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Beratit, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport✌

Faleminderit

Shkruaj nje koment

Kalo te paneli