Idrizi: Parti klienteliste? PDIU nuk pati kurrë një ministër

Valentina Madani – Çështja çame është pika ndarëse tashmë mes PDIU-së dhe qeverisë “Rama”. Kreu i PDIU-së, Shpëtim Idrizi tregon për “Gazeta Shqiptare” arsyet pse ikën nga koalicioni me PS-në dhe iu bashkuan aleancës së kryesuar nga Lulzim Basha. Idrizi thotë se kur mazhoran-ca mori mandatin, e kishte në program çështjen e gjeno-cidit çam, por … Vazhdoni me leximin e Idrizi: Parti klienteliste? PDIU nuk pati kurrë një ministër