Foto-galeri

Familja është gjëja më e mirë në tokë

10:16 - 11.02.19 Gazeta Shqiptare

Ne mendojmë se 90% e kujtimeve tona më të bukura janë të lidhura me familjet tona. Ne jemi aq të lumtur kur i mbajmë fëmijët e parë dhe jemi gati të qeshim dhe të qajmë në të njëjtën kohë kur i shohim të afërmit pas një pushimi të gjatë.Bright Side ka përzgjedhur disa momente më emocionuese me familjen dhe që provojnë se është gjëja më e mirë në tokë…

9829860-BxAwwQg-1544638450-728-67e9abde93-1549547870 9829060-31998810-c4256527873ea4d7754fd85e1084d5d7337aadd1-1500-1-1544709822-728-a58cf1a6e4-1549547870 9830710-image-crop-640x649-1544806268-728-12efc3cb07-1549547870 9829260-32006110-785cbabeb80e8f4172f0784101299054e1077889-1500-1-1544710292-728-123d7540ed-1549547870 9829310-zzhzh8fjwsy11-1544202508-728-6130737a60-1549547870 9830460-image-crop-640x736-1544806007-728-ed520dbbae-1549547870 9829410-p4hjws932kx11-1544203022-728-6cd0a2307a-1549547870 9830560-image-crop-3179x1960-1544805974-728-a5ec5ccb91-1549547870 9830610-image-crop-874x540-1544805948-728-9d884c6cde-1549547870 9830660-image-crop-655x467-1544805919-728-35206519f9-1549547870 9830760-image-crop-640x605-1544805897-728-616ff21a1e-1549547870 9830810-image-crop-640x715-1544805864-728-fda1c5ee44-1549547870 9829960-32020160-119a9ace0c9709eabd6b0d4a231888ff50360478-1500-1-1544710998-728-f4d661cb61-1549547870 9830060-91yofsmqgfx11-1544203174-728-0a99617aae-1549547870 9829710-HGoFZJD-1544606715-728-c76729ac21-1549547870 9830510-image-crop-640x665-1544806478-728-0488832077-1549547870 9830310-wv9cna4y2sz11-1544555146-728-fabbdf9585-1549547870 9830210-75220260-4f6c24424fafa7e2ab992de694aaef42e13040bd-1500-1-1549531706-728-6967fdb894-1549547870 9830010-DcdAVcEV4AEOIjd-1549450009-728-2265549773-1549547870 9829910-k2yhljv537z11-1544203333-728-e3e4a90a4d-1549547870
<
>

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *