Foto-galeri

Foto sa 1000 fjalë…

15:15 - 11.03.19 Gazeta Shqiptare

Është e lehtë të trishtohemi nga padrejtësitë e kësaj bote. Duhet shumë më tepër përpjekje për të parë të mirën tek njerëzit, për të kryer vepra të mira dhe për t’u treguar të tjerëve rrugën e duhur nëpërmjet shembullit tonë. Por, edhe rrezja më e vogël e dritës mund të bëjë shumë për të frymëzuar njerëzit.“Bright Side” ka mbledhur disa fotografi që tregojnë se ka shumë gjëra të mrekullueshme në botë që njerëzimi mund të krenohet.

Për më shumë, shfletoni galerinë:

3160955-kid-1467690701-650-1be1f31a81-1492173856 3161655-koala-1467690170-650-94476c5a09-1492173856 3161105-train-1467689875-650-fa13ac9a03-1492173856 3161455-lamb-1467688668-650-85893c88e0-1492173856 3161255-puppies-1467687240-650-46f0dac711-1492173856 3160855-subway-1467686342-650-4b15489985-1492173856 3161505-kabanyata1-1467767588-650-2bb20c9647-1492173856 3161155-whale-1467765046-650-62d24e90cc-1492173856 3161555-hairstylist-1467685382-650-7c71288eba-1492173856 3161205-spiderman-1467678503-650-7e36de7dca-1492173856 3161855-babulya-1467677107-650-b96c457455-1492173856 3160905-runner-1467690388-650-fc34001aaf-1492173856 3161405-cat-1467689135-650-46cc118c8e-1492173856 3161005-malishi-1467678814-650-ce89261ce7-1492173856 3161305-wipetears-1467683661-650-5bf98729cf-1492173856
<
>

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *