Horoskopi

Horoskopi i javës 15-21 prill

11:21 - 15.04.19 Gazeta Shqiptare

DashiTë lindurit nën shenjën e Dashit, këtë javë do të jeni të acaruar kryesisht nga çështjet që lidhen me dokumentet financiare ose paratë. Prandaj do të jetë e dobishme për ju që të ruani kontrollin në veprime të tilla, pasi tensioni do të jetë patjetër në dëm të juaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, prisni lajme interesante ose informata të dobishme që do të jenë të rëndësishme për punën ose biznesin tuaj. Është e mundur që të lind një mundësi e re pune ose mund të përjetoni një zhvillim të ri të marrëdhënies tuaj profesionale me njerëz të lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqit. Këtë javë do të habiteni nga mysafirët në shtëpinë tuaj ose do të merrni një ftesë të papritur për t’u mbledhur me fqinjët, miqtë ose të afërmit tuaj. Ju do të gëzoheni nga një ngjarje në jetën e një vajze apo një gruaje të re, pasi do të sjelli një ndryshim të favorshëm në jetën e saj. Femrat do të kenë një javë të mirë për të filluar projekte të reja ose plane që lidhen me jetën e tyre personale ose profesionale.

Demi

Të lindurit nën shenjën e Demit, këtë javë ju duhet të angazhoheni vetë në zgjidhjen e problemeve të vjetra ose vështirësive që ju i shtytë pak kohë më parë dhe po vononi zgjidhjen e tyre për një arsye. Tani lindja e rrethanave të reja ose ndihma e njerëzve të rëndësishëm do të ndihmojë në plotësimin e tyre. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të duhet të shpenzoni më shumë para në shtëpinë ose familjen tuaj. Në përgjithësi, sa i përket një plani financiar, do t’ju kërkohet të keni kontroll të rreptë mbi buxhetin tuaj familjar. Gjatë javës ju do të monitoroni zhvillimin e problemeve shëndetësore të një njeriu që njihni. Gratë mbi 35 vjeç do të kenë një javë të mirë të blerjeve për gardërobën ose për nevojat e tyre personale. Ndërsa meshkujt mbi moshën 35 vjeçare do të jenë më të shqetësuar për zhvillimin e një ngjarjeje të veçantë.

Binjakët

Të lindurit nën shenjën e Binjakëve, këtë javë do të jeni të zhgënjyer ose të trishtuar nga veprimet e një të riu me të cilin nuk jetoni nën një çati. Mund të jetë një premtim i paplotësuar, një urdhër, një lloj humbjeje ose një gabim në jetën e tij personale. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të ketë ndryshime në lidhje me udhëtimin ose do të përjetoni një situatë stresuese me njerëz nga vende të tjera. Gjatë javës, kushtojini rëndësi lajmeve që kanë të bëjnë me njerëzit që i përkasin shenjave të zjarrit ose ajrit, të cilët ndodhen në një qytet apo vend tjetër. Këtë javë ju do ta mbani mend me disa përvoja ose ngjarje interesante në jetën e një fëmije të vogël ose fëmijën tuaj (nëse keni). Gjatë javës, do të përjetoni një lloj ndarjeje ose ngjarjeje të pakëndshme me dikë në rrethin tuaj të miqve, i cili ka lindur nën shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës. Meshkujt do të kenë një javë të vështirë në të cilën ata do të shmangin angazhimet serioze ose do të shtyjnë nisjen e sipërmarrjeve të reja.

Gaforrja

Të lindurit nën shenjën e Gaforres, këtë javë mos i jepni sendet tuaja njerëzve të tjerë, pasi rrezikoni që ata t’i humbasin ose dëmtojnë, duke përfshirë edhe gjasat që ato të mos riparohen. Këtë javë do të vendosni të ardhmen e marrëdhënies tuaj miqësore me një person që duket mbi të gjitha për interesin e tij / saj. Gjatë këtyre shtatë ditëve ju do të keni nevojë për shumë durim dhe vetëkontroll për të shmangur konfliktet, humbjet ose vështirësitë me çdo kusht. Paqëndrueshmëria juaj emocionale mund të komplikojë përvoja të tilla negative, kështu që pothuajse çdo ngjarje do të jetë tani një provë për personalitetin tuaj. Gjatë kësaj jave, jini të kujdesshëm dhe të arsyeshëm kur flisni për para me njerëz të lindur nën shenjën e Demit, Bricjapit apo Virgjëreshës. Java do të jetë e pafavorshme për marrjen e kredisë pa marrë parasysh nga ku dhe nga kush. Ngjarjet pozitive gjatë këtyre shtatë ditëve do të lidhen me aftësinë për të planifikuar dhe përgatitur shumë mirë veprimet tuaja në të ardhmen lidhur me realizimin e një plani ose ide të rëndësishme. Tani njerëzit ose rrethanat e ndryshme do t’ju ndihmojnë shumë.

Luani

Të lindurit nën shenjën e Luanit, këtë javë do të keni mundësi të arrini shumë në vendin tuaj të punës ose në biznesin tuaj. E rëndësishme për ju do të keni marrëdhënie me burra si kolegë, klientë ose partnerë biznesi. Personat mbi moshën 35 vjeç do ta kujtojnë këtë javë me një ngjarje të rëndësishme të karrierës si një pozitë e re, fillimin e biznesit të ri ose shfaqjen e tregjeve të reja. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni të paduruar ose do të keni një shpresë të veçantë rreth zhvillimit të marrëdhënies tuaj personale me një person aktualisht në një vend apo vend tjetër. Kujdes gjatë javës do të kërkohet për shëndetin e një fëmije ose të reje. Këtë javë, një nga temat kryesore të bisedave në familje dhe në rrethin tuaj të të afërmve ose miqve do të jetë jeta personale ose profesionale e një të riu. Femrat do të kenë shqetësime për fëmijën e tyre. Ndërsa meshkujt do të merren me çështje të banesës, si ndryshim të vendbanimit apo çështje pronësie.

Virgjëresha

Të lindurit nën shenjën e Virgjëreshës, këtë javë ju do të jeni entuziast dhe të ngazëllyer për takimet tuaja me njerëz të ndryshëm, sidomos ata të lindura nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve. Ju do të jeni të ngazëllyer për bisedat ose sugjerimet e tyre, por tregohuni të kujdesshëm të mos humbisni kontaktin me realitetin dhe të kuptoni shpejt se çfarë janë aftësitë tuaja personale. Kjo vlen veçanërisht për gjërat që lidhen me punën e re, biznesin e ri dhe më shumë. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të përjetoni një situatë të shkurtër dhe stresuese, e cila do të lidhet me humbjen e parave ose do të lindë një shpenzim i papritur. Dëgjoni këshillat e njerëzve të lindur nën shenjën e Dashit, Shigjetarit ose Luanit, për çështjet që lidhen me paratë tuaja. Java do të jetë e favorshme për udhëtime, kryesisht me familjen tuaj ose për një vizitë tek të afërmit tuaj. Kjo do të jetë një kohë e mirë për fejesë apo martesë me një partner nga një qytet apo vend tjetër. Gjatë javës, përpiquni t’i jepni guxim një gruaje të re që do t’i marrë ngjarjet në jetën e saj si një humbje, pasi ajo do ta ketë të vështirë të vlerësojë eksperiencat për të ardhmen. Në fakt, vështirësitë që ajo po kalon thjesht i pastrojnë gjërat e panevojshme në jetë dhe do të kthehen në një mësim për të ardhmen.

Peshorja

Të lindurit nën shenjën e Peshores, kjo është një javë në të cilën shumica e planeve tuaja do të lidhen ose do të varen nga meshkujt. Një zhvillim shumë i mirë gjatë javës mund të ndikojë pozitivisht në marrëdhëniet midis brezave të ndryshëm në familje. Këtë javë, ju do të dëshironi të realizoni një ide për shtëpinë tuaj, e cila do të ketë lidhje me disa ndryshime në përgjithësi, të cilat do të rezultojnë pozitive. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të gëzoni një dokument ose lajme në lidhje me një pronë që zotëroni ose që dëshironi ta blini. Kjo prirje e favorshme vlen gjithashtu nëse jeni në procesin e shitjes së një lloji të pronës. Këtë javë mund të keni një takim ose një bisedë për çështjet që kanë të bëjnë me trashëgiminë. Gjatë javës ju duhet të shtyni një takim ose të refuzoni një ftesë për shkak të angazhimeve tuaja të tjera.

Akrepi

Të lindurit nën shenjën e Akrepit, kjo javë do të jetë e dobishme për zhvillimin e marrëdhënieve tuaja romantike dhe të dashura, veçanërisht nëse jeni vetëm dhe kërkoni një marrëdhënie serioze. Zhvillimi i paparashikueshëm por interesant mund të ndikojë pozitivisht në marrëdhëniet me një partner të lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakët. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni intolerantë ndaj veprimeve të një gruaje që nuk jeton në shtëpinë tuaj, por që tenton të ndikojë në marrëdhëniet tuaja familjare në ndonjë mënyrë ose krijon intriga në vendin tuaj të punës. Këtë javë përpiquni të shmangni ndikimin e njerëzve të pakëndshëm dhe situatave të pakëndshme, pasi zhvillimi i tyre mund të marrë një kthesë të papritur dhe t’ju dëmtojë në një farë mënyre, si në aspektin mendor ashtu edhe fizik. Një kosto e papritur për një fëmijë do të krijojë tension të përkohshëm në shtëpinë tuaj derisa të gjeni zgjidhjen praktike të problemit. Gratë në moshën 35 vjeç do të marrin kohë për të zbuluar të vërtetën rreth ngjarjeve nga e kaluara e tyre e afërt, që ato besojnë se ka ndikim në të tashmen.

Shigjetari

Të lindurit nën shenjën e Shigjetarit, këtë javë do të keni një bisedë apo ndonjë lloj angazhimi me një person të lindur nën shenjën e Demit, Bricjapit apo Virgjëreshës, i cili do të ketë ndikim në çështjet dhe interesat tuaja financiare. Është madje e mundur që të merrni para nga një person i tillë për arsye të ndryshme. Këtë javë mund t’ju duhet të udhëtoni për shkak të detyrës ose për shkak të pamundësisë për të anuluar një ftesë. Pavarësisht nga këto paragjykime nga ana juaj, udhëtimi do të jetë interesant, emocional dhe i dobishëm për ju. Këtë javë shumë nga anëtarët e martuar të kësaj shenje do të përjetojnë një konflikt të pakëndshëm në familjen e tyre. Ndoshta do të jeni në gjendje të sqaroni disa keqkuptime, dyshime dhe madje ta bëni lidhjen tuaj më të qëndrueshme. Këtë javë, shumë prej jush do të ndahen nga një grua me të cilën punoni së bashku. Gratë e reja mund të përjetojnë një ndryshim në vendin e tyre të punës, të tilla si ndryshimi i pozicionit të ri, ndryshim zyre ose një punë krejt të re.

Bricjapi

Të lindurit nën shenjën e Bricjapit, këtë javë mund të përjetoni dashuri dhe zhgënjim me një partner që jeton në një qytet tjetër. Udhëtimi romantik mund të jetë zhgënjyes ose t’ju vendosë në një situatë delikate. Gjatë këtyre shtatë ditëve, kushtojini vëmendje familjes suaj, përgatitini disa ndryshime të ardhshme në jetën tuaj, pasi mund të arrini suksese të rëndësishme ose përparim në këto gjëra. Kjo do të jetë një javë e mirë për të filluar një martesë ose bashkëjetesë. Gjatë javës, shumë prej jush do të përjetojnë momente të tensionit në shtëpinë tuaj, të cilat lehtë mund të kapërcehen nëse më shumë mençuri përdoren fjalët ose merren vendime. Tregohuni të ndershëm dhe të saktë në marrëdhënien tuaj me të afërmit e lindur nën shenjat e ajrit ose shenjat e zjarrit. Përdorni këtë javë për të krijuar njohje të reja me njerëz nga vende të ndryshme të botës, të cilët mund të pasurojnë njohuritë për jetën jashtë vendit tuaj.

Ujori

Të lindurit nën shenjën e Ujorit, gjatë kësaj jave përpiquni të mos ndërhyni në problemet e grave apo konfliktet që do të lindin mes tyre. Ju nuk do të jeni në gjendje të ndihmoni me ndonjë gjë, por mund të shkaktoni një reagim të padëshirueshëm ndaj jush. Këtë javë, jini të ndjeshëm dhe të kujdesshëm në vendin tuaj të punës, veçanërisht nëse keni nevojë të punoni me klientë të rinj ose partnerë biznesi. Mos nxitoni në përfundimet tuaja për veprimet e njerëzve të tjerë, por prisni të shihni zhvillimin e tyre.. Përdoreni këtë javë për të shlyer të gjitha dokumentet që kanë të bëjnë me para ose çështje materiale. Java do të jetë e dobishme për blerjen dhe shitjen e sendeve të shtrenjta ose të pronës.

Peshqit

Të lindurit nën shenjën e Peshqve, këtë javë do të keni shpresa joreale lidhur me fëmijën tuaj. Është e mundur që ju mund të mashtroni nga premtime të shpejta që nuk do të përmbushen ose do të besohen si një gënjeshtër. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë njerëz do të gëzojnë para ose lajme të gëzueshme rreth parave, të cilat në shumicën e rasteve do të vijnë përmes një burri. Këtë javë, mos u ballafaqoheni me problemet e njerëzve të tjerë (sidomos të një të riu), sepse ndikimi apo ndihma juaj në këtë situatë do të jetë e parëndësishme ose e pakuptimtë. Shfaqjet e ndryshme të xhelozisë mund të forcojnë marrëdhënien tuaj, por gjithçka duhet të matet dhe të mos ngatërrohet xhelozia me dëshirën për kontroll ose ndjenjën e pronësisë. Personat mbi moshën 35 vjeç do të kenë një javë të favorshme për të arritur rezultate reale të punës ose angazhime nga të cilat ata do të presin pagë të mirë ose ndonjë përfitim tjetër. Meshkujt do të përjetojnë një zhgënjim emocional që do t’ju mësojë atyre që të gjykojnë më mirë njerëzit.

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *