Horoskopi

Horoskopi  i javës 13-19 maj

12:30 - 13.05.19 Gazeta Shqiptare

DashiTë lindurit nën shenjën e Dashit, këtë javë do të jetë e vështirë të shmangni gjendjen pesimiste që lidhet me përvoja të ndryshme në të kaluarën apo të tashmen. Ju do të jeni të prirur drejt mosbesimit dhe dyshimit në veprimet dhe fjalët e njerëzve rreth jush. Shpenzimet ose angazhimet e papritura do të krijojnë tensione të padëshiruara, jo për shkak se ato janë të vështira për t’u zbatuar, por për shkak se psikologjikisht dhe emocionalisht këtë javë nuk do të jeni të qëndrueshëm. Ngjarjet dhe situatat e papritura janë të mundshme në planin financiar. Marrëdhëniet tuaja familjare gjithashtu do të jenë subjekt i gjendjes suaj emocionale dhe aty ku lindin konflikte do të jenë për shkak të mungesës së durimit, mirëkuptimit dhe ndjeshmërisë. Veçanërisht delikate do të jenë marrëdhënie martesore me një partner të lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit. Java do të jetë e favorshme për udhëtime, pavarësisht nga qëllimi i saj. Kini kujdes, megjithatë, me valixhe ose me dokumente, kontrolloni çdo detaj të rëndësishëm rreth udhëtimit tuaj.

Demi

Të lindurit nën shenjën e Demit, këtë javë shumica prej jush do të kenë shpresa dhe pritshmëri të veçanta për punën ose biznesin. Shumë nga idetë dhe planet tuaja do të kenë mundësi të materializohen dhe ju do të keni fat të mjaftueshëm për këtë. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni mundësi të krijoni njohje të reja dhe të zhvilloni ato tashmë të krijuara. Një përshtypje e veçantë do t’ju bëjnë njerëzit e lindur nën shenjën e Bricjapit, Virgjëreshës ose Demit. Gjë e mirë është se këtë javë ju do të jeni të gatshëm të pranoni njerëz ashtu siç janë dhe pa kërkuar disavantazhet e tyre. Java do të jetë e favorshme për zhvillimin e çështjeve të rëndësishme financiare dhe të dashurisë. Por, tregohuni të durueshëm mbi të gjitha. Një bisedë e rëndësishme me një grua mund t’ju provokojë të mendoni për mënyrën tuaj të jetesës dhe kuptimin tuaj të jetës si një e tërë. Ju tani do të jeni gati për të mësuar nga përvoja e të tjerëve, veçanërisht në sferën shpirtërore. Një ndikim i rëndësishëm në jetën tuaj këtë javë do të luhet nga njerëz që jetojnë ose punojnë në një vend tjetër.

Binjakët

Të lindurit nën shenjën e Binjakëve, kjo është një javë në të cilën do të habiteni nga veprimet e këndshme të një të riu nga rrethi i familjes ose shokëve. Disa prej jush do të marrin pjesë në një mbledhje për një rast të veçantë që lidhet me një të ri, ndoshta një ditëlindje, mbrëmje mature, ditën e emrit etj. Takimet dhe mbledhjet me të rinjtë do t’ju ngarkojnë me emocione pozitive. Ka të ngjarë të ketë raste specifike për ngjarje të tilla, por gjithashtu do të ndjeni nevojën për një komunikim të tillë. Komunikimi juaj me gjininë tjetër do të lidhet me punën tuaj ose zbatimin e detyrave dhe planeve specifike. Një njohje romantike me një partner më të madh se ju, mund të jetë interesante, por jo premtuese. Disa nga problemet tuaja kryesore këtë javë do të lidhen me paqëndrueshmërinë tuaj emocionale ose mendore, e cila do të jetë për shkak të disa problemeve të javës së kaluar ose për problemet shëndetësore që ju shqetësojnë tani. Meshkujt do të kenë një javë të suksesshme në të cilën do të jenë në gjendje të realizojnë planet e tyre për blerjet, produktet që zotërojnë ose mallrat (shërbimet) që prodhojnë.

Gaforrja

Të lindurit nën shenjën e Gaforres, këtë javë do të keni një angazhim ose do të kaloni më shumë kohë me një burrë nga familja juaj e të afërmve. Natyrisht, kjo mund të ndodhë edhe me telefonata më të shpeshta ose më të gjata, veçanërisht nëse jetoni në vende të ndryshme. Prania ose takimi me një vajzë apo një të re që mund të shfaqet në rrethin tuaj të miqve, kolegëve, partnerëve të biznesit ose klientëve do të jetë shumë e rëndësishme për ju. Vini re me kujdes marrëdhënien tuaj me një grua të lindur nën shenjën e Demit, Virgjëreshës ose Bricjapit që mund t’ju sjellë ndonjë përfitim ose t’ju ndihmojë me vetë-përmirësimin tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të ketë një tension të shkurtër lidhur me udhëtimet ose lajmet që do të merrni nga një vend tjetër. Nëse jeni duke udhëtuar me qëllim të zgjidhjes së dokumenteve ose kontratës, do të hasni vështirësi, por nuk do të pësoni humbje. Gjatë javës do të ketë një sërë situatash të diskutueshme lidhur me paranë, kostot e papritura ose vështirësitë në marrjen e parave. Meshkujt mbi moshën 35 vjeçare do të kenë më shumë angazhime familjare. Kjo do të jetë një javë e mirë për njohje nëse jeni ende i vetëm. Femrat do të përjetojnë disa takime të rëndësishme që do të kenë një ndikim në të ardhmen e tyre të afërt.

Luani

Të lindurit nën shenjën e Luanit, para jush është një javë në të cilën do të merrni përfitimet e vendimeve të mençura të mëparshme ose anasjelltas, do të vuani nga mungesa e tillë. Mësimet që keni dashur të merrni nga marrëdhëniet tuaja të dështuara në të kaluarën tani mund të jenë të dobishme nëse i kuptoni ato. Java do të ketë një rëndësi shumë të fortë shpirtërore për ju dhe do të kaloni momente të këndshme ose do të hasni vështirësi të papritura; kjo do të varet nga rruga që keni kaluar dhe nga mësimet që keni zotëruar deri më tani. Ata prej jush që kanë marrë me sukses teste dhe kanë mbijetuar deri tani, do të përjetojnë shtatë ditë suksesi, momente të veçanta, njohje dhe do të arrijnë pozita të rëndësishme në karrierën e tyre ose në biznes. Pjesa tjetër do të duhet të vazhdoni të fitoni përvojë përmes ngjarjeve të reja që Fati do t’ju japë. Pritshmëritët për ngjarje të veçanta në jetën tuaj të dashurisë këtë javë do të jenë joreale ose do të kenë një zhvillim krejt tjetër. Është e vështirë të thuash nëse kjo do t’ju pëlqejë apo jo, sepse do të varet në masë të madhe nga ndershmëria në marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj. Gratë mbi 35 vjeç do të jenë në gjendje të bëjnë shumë gjëra që kanë të bëjnë me shtëpinë ose pronën e tyre.

Virgjëresha

Të lindurit nën shenjën e Virgjëreshës, para jush është një javë në të cilën do të investoni shumë energji dhe përpjekje për të kapërcyer vështirësi të ndryshme në vendin tuaj të punës ose në biznesin tuaj. Është shumë e mundshme që ngjarjet e kësaj jave do t’ju provokojnë që të merrni një vendim për të lënë pozitën tuaj të tanishme, të zhvendoseni në një punë të re, të përfundoni disa aktivitete biznesi etj. Zhvillim pozitiv do të kenë marrëdhëniet financiare apo planet me një të ri që nuk duhet domosdoshmërisht të jetë anëtar i familjes suaj. Java mund të jetë fillimi i një faze të re në zhvillimin tuaj, për sa kohë që jeni gati për mundësi të reja që do të dalin gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të ketë ngjarje apo sugjerime që do t’ju habisin, por që janë me vlerë për t’u marrë parasysh. Problemet që do të lindin me një fëmijë ose midis fëmijëve dhe prindërve do të krijojnë një mjedis të tensionuar në shtëpinë tuaj, por situata mund të vendoset shpejt nën kontroll me takt dhe diplomaci. Ndoshta ju si prindër ose fëmijët tuaj nuk jeni gati për disa ndryshime apo vendime, prandaj mos nxitoni me veprime dhe vendime. Meshkujt do të diskutojnë me miqtë për mundësi të ndryshme për të ardhura shtesë përmes punës me kohë të pjesshme ose angazhimit tjetër profesional.

Peshorja

Të lindurit nën shenjën e Peshores, përpara jush është një javë në të cilën miqtë tuaj do t’ju angazhojnë me problemet e tyre familjare. E vërteta rreth asaj që po ndodh është diku midis asaj që ata ndajnë me ju dhe atë që keni dëgjuar nga njerëzit e tjerë. Ndërhyrja në martesën tuaj e njerëzve nga rrethi juaj i miqve do të jetë e padëshirueshme dhe madje e dyshimtë për sinqeritetin dhe vullnetin e mirë. Këtë javë shumë do të gëzojnë sukses të mirë financiar, sidomos të rinjtë të cilët, falë mbështetjes së dikujt ose veprimit të përbashkët, do të bëjnë një fitim të konsiderueshëm. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të habiteni nga veprimet e njerëzve që njihni kohët e fundit ose që nuk jeni miq të ngushtë. Do të jetë e vështirë për ju që të gjykoni nëse ajo që po bëjnë është në favorin tuaj ose do t’ju dëmtojë, dhe ndoshta do të prisni që ngjarjet të vazhdojnë të zhvillohen para se të bëni ndonjë koment apo vendim. Kujdes gjatë javës do të kërkojë marrëdhënia juaj me njerëz të lindur nën shenjën e Demit, Bricjapit apo Virgjëreshës, veçanërisht nëse ata jetojnë në një vendbanim tjetër. Problemet në shtëpinë tuaj do të jenë të natyrës së përkohshme dhe ka të ngjarë të jetë për shkak të ndërhyrjes së njerëzve jashtë shtëpisë tuaj.

Akrepi

Të lindurit nën shenjën e Akrepit, këtë javë do të endeni në mes ngjarjeve emocionale dhe të rëndësishme që lidhen me një fëmijë ose një të ri nga rrethi juaj i të afërmve. Herë pas here ju do t’i pranoni si sukses apo si disa arritje të rëndësishme dhe në raste të tjera do të përjetoni ankth ose frikë të pashpjegueshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve, zhvillim të favorshëm do të kenë angazhimet tuaja ose veprimet profesionale me një burrë. Një person i tillë i lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqeve do të ketë sukses në gëzimin, sigurimin ose shpërblimin për diçka. Java tregon takime apo mbledhje të lidhura me një grua, ftesën e të cilës nuk do të nguteni ta pranoni për shkak të ndjenjave të tua personale për këtë person ose për shkak të angazhimit tënd më të madh me punët e tjera. Gjërat për të cilat ju duhet të kushtoni më shumë vëmendje këtë javë do të kenë ndikim në shëndetin tuaj personal ose shëndetin e të afërmit tuaj.

Shigjetari

Të lindurit nën shenjën e Shigjetarit, këtë javë do të jeni shumë energjik dhe do të keni dëshirën për të bërë shumë punë. Ju lehtë do të zgjidhni problemet familjare ose pronësore, do të gjeni zgjidhjen e duhur për ta, ose do të gjeni një mënyrë për t’i kryer ato shpejt. Shumë do të gëzojnë një blerje të re nëpërmjet një dokumenti, kontrate, kartë garancie, dhe më shumë. Këtë javë mund të shqetësoheni nga një lajm i pakëndshëm rreth një vajze ose një gruaje të re që e njihni ose që është pjesë e familjes së miqve apo kolegëve tuaj. Në vendin tuaj të punës do të ndiheni nën presion të madh për të përfunduar ndonjë aktivitet ose angazhim, i cili në fakt kërkon shumë më tepër kohë. Mundësia e konflikteve me kolegët apo mbikëqyrësit është e mundur, por shfaqja ose thellimi i tyre është i padëshirueshëm. Këtë javë, mund të keni pritshmëri realiste rreth udhëtimit me njerëz nga afër dhe larg ose me një dokument financiar (kontratë). Gratë e reja duhet të jenë të kujdesshme se çfarë vendimesh do të marrin këtë javë, sepse nuk do të jenë në gjendje t’i ndryshojnë ato më vonë.

Bricjapi

Të lindurit nën shenjën e Bricjapit, këtë javë ju duhet të angazhoheni në disa detyra që kanë të bëjnë me banesën ku jetoni ose me pasurinë e familjes suaj. Ju patjetër do të bëni gjëra pa dëshirë ose me detyrim, por përpiquni të mos krijoni komplikacione shtesë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të ndiheni të zhgënjyer nga veprimet e një personi në rrethin tuaj të të afërmve ose miqve. Ju do të konsideroni masën në të cilën dyshimet tuaja janë reale ose mundësinë që ju të jeni tepër dyshues. Jini të kujdesshëm me propozime joshëse për përfitime të lehta. Këtë javë një bisedë me një njeri që ka të ngjarë të jetë më i vjetër se ju, do t’ju ndihmojë të merrni përgjigje për shumë pyetje rreth jetës, punës me të cilën jeni të angazhuar ose me planet që bëni për të ardhmen. Një person i tillë do të luajë një rol të rëndësishëm si mësues për një periudhë të caktuar kohe duke përmbushur misionin e tij. Do të ishte mirë të pranoni ngjarjet këtë javë si një hap drejt rritjes suaj shpirtërore dhe jo t’i drejtoni planet dhe mendimet tuaja për ndonjë fitim ose fitim monetar. Meshkujt mbi moshën 35 vjeç mund të kenë një javë të veçantë që do të mbahet mend me arritje dhe rezultate të rëndësishme.

Ujori

Të lindurit nën shenjën e Ujorit, këtë javë ju do të bëni disa ndryshime në planet tuaja ditore për shkak të angazhimeve të papritura ose ngjarjeve financiare. Ato do të jenë pozitive për ju dhe familjen tuaj. Vështirësitë këtë javë do të kenë ndonjë rëndësi për fëmijën tuaj ose një të ri në familjen tuaj (më së shumti të lindur nën shenjën e Demit, Virgjëreshës ose Bricjapit), i cili do të jetë kokëfortë në dëshirën e tij/saj pa respektuar tuajat apo burimet dhe mundësitë e tyre. Java do të jetë e favorshme për zhvillimin e jetës suaj të dashurisë, por ajo do të prekë kryesisht marrëdhëniet tashmë të vendosura romantike. Në disa raste, mund të ketë një mundësi të dobishme për t’u bashkuar pas ndarjes, por vetëm për ata që kanë kuptuar gabimet dhe janë gati të bëjnë ndryshimin e nevojshëm në vetvete. Situatat e stresit që do të shfaqen gjatë javës do të jenë të shkurtra dhe nuk do të sjellin asnjë humbje apo pasoja të tjera dramatike.

Peshqit

Të lindurit nën shenjën e Peshqve, këtë javë shumë prej jush do të kenë biseda të rëndësishme, të dobishme ose produktive me një grua që do të ketë një ndikim në arsimin, karrierën ose biznesin tuaj. Ndihma, këshillimi ose mbrojtja e një gruaje do të jetë në favorin tuaj, por ju nuk duhet të mbështeteni vetëm në atë. Marrëdhëniet tuaja personale do të kalojnë nëpër disa eksperienca delikate, para së gjithash për shkak se ju do të jeni shumë të ndjeshëm, emocional, të prirur për përfundime të nxituara dhe jo të gatshëm të prisni për zhvillimin e disa ngjarjeve. Java do të jetë e pafavorshme për të udhëtuar, sidomos për gratë e reja të cilat do të përjetojnë pak zhgënjim apo ndonjë moment tjetër të pakëndshëm. Java do t’ju sjellë lajme pozitive që lidhen me suksesin ose me një ngjarje të rëndësishme në jetën e një të riu. Të rinjtë me kënaqësi do të pranojnë një ftesë ose ofertë që mund të jetë një shenjë e një fillimi të ri në jetën e tyre.

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *