Horoskopi

Horoskopi i javës 8-14 korrik

14:18 - 08.07.19 Gazeta Shqiptare

DashiTë lindurit nën shenjën e Dashit, këtë javë do të keni më shumë kosto ose do të keni zotime me para, dokumente, faturat e shtëpisë, taksat dhe të tjera. Kostot për shëndetin tuaj ose të një personi të afërt nuk përjashtohen. Gjatë javës, ju do të ndaheni nga të afërmit, fqinjët apo shokët të cilët do të shkojnë për pushime apo udhëtime në një qytet / vend tjetër. Disa prej jush mund të përjetojnë emocionalisht një ndarje të tillë, veçanërisht nëse arsyet për këtë lidhen me rrethanat e tjera të jetës. Lajm i pakëndshëm që lidhet me një aksident gjatë një udhëtimi në lidhje me dikë që e njihni është e mundur. Gjatë javës mund të prisni mysafirë të panjohur dhe të pakëndshëm në shtëpinë tuaj. Në fakt, gjithë java do t’ju sjellë emocione më të këndshme sesa e kundërta. Do të ketë njerëz dhe ngjarje që do t’ju mbushin me emocione pozitive ose me pritjen e përvojave të veçanta në të ardhmen e afërt. Jeta juaj e dashurisë gjithashtu do të jetë interesante dhe pozitive, me plane për gjërat e ardhshme që do të bëni me të dashurin/ën tuaj. Femrat do të jenë më optimiste sesa burrat. Ju nuk do të keni frikë të rrezikoni, të merrni vendime të guximshme ose të ndërmerrni hapa drejt një ndryshimi serioz, drastik në jetën tuaj. Burrat do të jenë të papërgatitur për surpriza të ndryshme që jeta do tu “shërbejë” gjatë këtyre shtatë ditëve. Kjo mund të jetë e mirë, por gjithashtu mund të krijojë kaos në jetën e tyre nëse veprojnë në mënyrë impulsive.

Demi

Të lindurit nën shenjën e Demit, këtë javë konflikte të ndryshme me njerëzit në jetën tuaj të përditshme do t’ju bëjnë të mendoni për sjelljen tuaj ose të tyre. Tani shumë prej jush do të vendosin ose do të bëjnë hapat e parë drejt një ndryshimi në sjelljen tuaj. Në nivel profesional, java do të mbahet mend me përvoja të ndryshme. Ju do të kaloni nëpër momente të stresit ose tensionit intensiv, por gjithashtu do të përjetoni kënaqësi me një projekt apo angazhim të mirëfilltë. Tani do të keni një shans të mirë për të zhvilluar ose arritur karrierë të rëndësishme, arsimim ose rezultate biznesi. Në aspektin financiar java do të zhvillohet siç e prisni. Do të ketë biseda në familje rreth parave, ose do të ndërmerren veprime specifike për të stabilizuar financat e familjes suaj. Gjatë javës, ka gjasa që të merrni paratë në buxhetin tuaj familjar ose një burim tjetër. Kjo javë do të jetë interesante për shkak të flirtimeve ose përvojave romantike në vendin tuaj të punës. Është e mundur që ajo të pushojë së qeni një sekret dhe kjo do t’ju shkaktojë disi ankth. Gjatë javës do të ketë një tension të përkohshëm me të afërmit që jetojnë në një vendbanim tjetër. Shmangni dinakërinë ose manipulimin. Nëse dikush vepron në këtë mënyrë me ju, tregoni që nuk do të toleroni një sjellje të tillë. Femrat do të konsiderojnë një blerje serioze që do e bëjnë në javët apo muajt e ardhshëm. Burrat do të përfshihen plotësisht në punën e tyre dhe vështirë se do të vërejnë ngjarjet ose njerëzit rreth tyre.

Binjakët

Të lindurit nën shenjën e Binjakëve, këtë javë ju do të përjetoni ngjarje komplekse me njerëz që janë miqtë ose të njohurit tuaj. Me disa prej tyre do të përjetoni ndarje për arsye të ndryshme të jetës. Megjithatë, gjatë kësaj jave të verës, mund të takoheni dhe të bashkoheni me njerëz që nuk i keni parë që nga viti i kaluar. Është e mundur të udhëtoni këtë javë, por planet e tilla do të duhet të konsiderohen mirë për të shmangur problemet apo situatat e padëshiruara. Gjatë javës duhet të jeni të kujdesshëm me një propozim udhëtimi. Në tërësi, java do të kërkojë më shumë vëmendje nga ju, pasi do të jeni në kufirin mes dy fazave në jetën tuaj, duke përfunduar dhe duke filluar diçka të re në punën tuaj ose në jetën tuaj personale. Gjatë javës, do të merrni informacione, lajme, dokumente ose kontrata të rëndësishme. Çdo gjë që do t’ju jepet për të përjetuar këto shtatë ditë do të jetë e rëndësishme për ju. Java mund t’ju habisë me një blerje të re. Femrat do të kenë mundësi më të mëdha zhvillimi sesa burrat. Në një masë të madhe kjo do të ndodhë për shkak të intuitës së tyre të fortë dhe aftësisë për të parë më qartë në të ardhmen. Burrat do të kenë fatin e tyre, por do të duhet ta përdorin siç duhet dhe jo me idenë se nesër do ta kenë sërish …

Gaforrja

Të lindurit nën shenjën e Gaforres, këtë javë  do të angazhoheni në takime të ndryshme romantike ose familjare. Ju do të takoni njerëz të rinj dhe nëpërmjet tyre do të zhvilloni idetë dhe planet e reja që lidhen me jetën tuaj personale. Kjo do të jetë një javë e mirë për një fejesë ose për një martesë. Konfliktet këtë javë do të kenë një ndikim negativ në shëndetin tuaj. Ndoshta do t’ju zgjojnë sëmundjen tuaj të vjetër, do të shkaktojnë një problem me presionin e gjakut, pagjumësinë, migrenën dhe kështu me radhë. Nëse keni një udhëtim të planifikuar këtë javë, sigurohuni që jeni financiarisht i siguruar për ndonjë situatë të papritur. Nëse prisni para nga një zgjidhje tjetër, mund të ndodhë vonesa ose pengesa të tjera të një lloji. Gjatë javës, do të keni një njohje me një person i cili do të jetë interesant për ju në njohuritë ose aftësitë që ai / ajo ka. Këtë javë, ju do të diskutoni ide të ndryshme rreth shtëpisë tuaj ose pronës tjetër që ka familja juaj. Femrat do të duhet të kthehen për një kohë në të kaluarën e tyre për t’u angazhuar përsëri me marrëdhënie ose angazhime të pazgjidhura. Teksa burrat do të vuajnë nga përpjekja e dikujt për të mashtruar ose për t’u angazhuar në një situatë ose intriga të pakëndshme. Kini kujdes dhe ruhuni nga situata dhe probleme të tilla të padëshirueshme.

Luani

Të lindurit nën shenjën e Luanit, këtë javë do të jeni të habitur nga lajmet për njerëzit që njihni. Të njohurit e rinj në këto shtatë ditë nuk do të jenë të rastësishëm. Ndoshta do të jeni të parët që njerëzit do t’ju kontaktojnë pasi ju shohin si të rëndësishëm për zhvillimin e ideve ose planeve të tyre. Gjatë javës mund të keni momente pesimizmi, trishtimi që lidhet me të kaluarën tuaj, gabimet e kaluara ose dështimet. Këto gjendje do të jenë të shkurtra dhe do të kalojnë shpejt. Një situatë interesante mund të lindë me një koleg gjatë javës ose një mundësi për një punë apo karrierë të re. Këtë javë, ju do të kërkoni mënyra interesante për të kënaqur të dashurit tuaj, do të jeni bujar emocionalisht dhe ndoshta edhe financiarisht. Personat e pamartuar mund të fillojnë një njohje të re romantike ose flirtim. Gjatë javës, do të gjurmoni ngjarje të rëndësishme në jetën e një miku ose të afërmi që jeton në një vend tjetër. Femrat do të shmangin bërjen e planeve për të ardhmen e largët pasi do e kuptojnë rëndësinë e ngjarjeve që ndodhin në të tashmen.Burrat do të jenë të padurueshëm, nervozë dhe të ndjeshëm. Ndonjëherë komunikimi me ju do të jetë i pakëndshëm ose tepër emocional me përvoja negative. Ju takon të korrigjoni një sjellje të tillë dhe të mos kërkoni fajin për të tjerët.

Virgjëresha

Të lindurit nën shenjën e Virgjëreshës, këtë javë do të jeni të gatshëm të diskutoni plane të ndryshme për një udhëtim të ardhshëm. Kjo ndoshta do të jetë për arsye familjare, lidhur me takimet me të afërmit dhe të tjerët. Tani do të përjetoni ngjarje interesante në lidhje me njerëzit nga afër dhe larg. Në punën tuaj do të keni kontakte interesante ose angazhime, kryesisht me të rinjtë. Ju do të bisedoni me miqtë rreth mundësive të ndryshme për punë shtesë, biznes, dhe më shumë. Kjo do të jetë një javë e mirë për ata që kërkojnë burime të reja të të ardhurave. Të ardhurat tuaja kryesore këtë javë do të vijnë nga një punë ose një kontratë që ju keni nënshkruar më parë. Nuk ka surpriza këtu. Gjatë javës, lëvizja nga një pozitë pune në tjetrën nuk përjashtohet për pagesë më të mirë. Çështjet tuaja të dashurisë këtë javë do të varen shumë nga stabiliteti juaj emocional. Ju do të merrni mbështetje nga partneri juaj nëse jeni në procesin e ndryshimit të fitimeve të parashikuara më të mira. Në përgjithësi, dashuria juaj do të jetë pragmatike këtë javë pa asnjë përvojë të veçantë. Familja juaj do të ketë shumë tension, do të dalin lehtësisht konflikte që do t’ju lëndojnë emocionalisht. Femrat do të shqetësohen për lajme të pakëndshme që lidhen me dikë që e njohin. Burrat do të duhet të marrin një vendim të vështirë që ata e kanë shtyrë deri më tani për arsye të ndryshme.

Peshorja

Të lindurit nën shenjën e Peshores, këtë javë do të keni biseda serioze me partnerin tuaj për të ardhmen e marrëdhënies ose familjes tuaj. Nëse jeni  vetëm, atëherë do të keni mundësinë të filloni një marrëdhënie premtuese. Natyrisht, nëse keni kërkesa shumë të larta, kjo do të garantojë vetminë për një kohë të gjatë. Kjo javë do të jetë e suksesshme për ju, pasi do të dalin mundësi dhe shanse të reja që do të varen vetëm nga ju për ti realizuar. Mos u tregoni apatik ose dembel. Mos mendoni se do të jetë kështu deri në fund të vitit. Këtë javë ju do të keni për të blerë një dhuratë ose dërgoni një dërgesë për ndonjë qëllim. Java mund t’ju ngarkojë emocionalisht me lajme të pakëndshme që lidhen me dikë që e njihni. Femrat do të përkushtohen në zgjidhjen e një shumëllojshmëri shqetësimesh që i prekin ato drejtpërsëdrejti ose lidhen me të afërmit e ngushtë. Burrat do të kenë një qëndrim fëminor në një situatë serioze dhe një sjellje e tillë do të ketë pasoja.

Akrepi

Të lindurit nën shenjën e Akrepit, para jush është një javë shumë e suksesshme në nivel profesional. Kjo është veçanërisht e vërtetë për ata që janë të angazhuar në prodhim, shitje, art, apo tregti. Ju do të keni kontakte me një shtet, bankë, tatim ose institucion ligjor për gjërat që kanë të bëjnë me çështjet tuaja familjare. Një rol të rëndësishëm në jetën tuaj këtë javë do të luhet nga një person që nuk është nga rrethi juaj i të afërmve. Një person i tillë do t’ju ndihmojë të merrni një vendim të vështirë dhe do t’ju japë një shans për një ndryshim. Nëse keni plane të caktuara ose pritshmëri për ngjarje gjatë këtyre shtatë ditëve, atëherë disa gjëra do të kenë një zhvillim më të gjatë. Zbatimi i tyre do të kërkojë shumë më tepër për të arritur rezultatet e dëshiruara. Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë përparimi dhe zhvillimi i favorshëm i planeve të rëndësishme për ju. Një numër i madh i femrave do të kenë mundësinë të udhëtojnë për një sërë arsyesh: të vizitojnë të afërmit, për pushimet verore, punën dhe më shumë. Burrat do të përballen me karakterin dinak dhe kryeneçësinë e një anëtari ose kolegu të familjes. Kjo do të testojë nervat dhe durimin, por ju do të jeni në gjendje të shfaqni bujarinë tuaj.

Shigjetari

Të lindurit nën shenjën e Shigjetarit, këtë javë do të flisni ose do të veproni në lidhje me sendet që kanë të bëjnë me pasurinë ose pronën e familjes suaj. Ndoshta këto ngjarje gjithashtu do të kenë lidhje me të afërmit e tjerë të cilët do t’ju ndihmojnë ose do t’i ndihmoni. Këtë javë, ju do të ktheheni në idetë tuaja të vjetra për punën ose biznesin. Rrethanat për zbatimin e tyre në këtë fazë do të jenë shumë më të favorshme dhe ju do të dëshironi t’u jepni atyre një shans. Shumë prej jush do të jenë të kënaqur me suksesin, çmimin ose ofertën që do të merrni. Gjatë kësaj jave ju do të merrni lajme nga një vend tjetër që mund të kërkojë një udhëtim në të ardhmen e afërt. Tani është e mundur të pranoni një dërgesë, një dokument ose një ftesë për një vizitë nga një person që jeton në një qytet apo vend tjetër. Këtë javë, të njohurit e rinj do të jenë të rëndësishëm për ju, sepse ata do t’ju japin informata të dobishme. Ju mund të shqetësoheni për shkak të veprimeve ose vendimeve të një të riu, i cili ka shumë të ngjarë të jetë nga rrethi juaj i të afërmve. Femrat do të kërkojnë këshilla ose ndihmë nga një njeri më i vjetër ose me përvojë për një situatë delikate familjare ose punë. Disa prej burrave do të tentojnë të argëtohen dhe të kalojnë më shumë kohë me miqtë.

Bricjapi

Të lindurit nën shenjën e Bricjapit, këtë javë do të jeni emocionalisht entuziastë për të gjetur gjëra të reja që janë të dobishme për jetën tuaj personale ose familjare. Ju do të dëshironi të përmirësoni mjedisin në shtëpinë tuaj dhe do të jeni të hapur për të përdorur teknologji të reja. Në punën tuaj do të keni biseda interesante në lidhje me një aktivitet të ri ose do të takoni kolegë ose klientë të rinj. Listat e pagave, të ardhurat e shitjeve ose dokumentet financiare mund të jenë shkak i bisedave të rëndësishme. Në planin financiar java nuk tregon ngjarje të habitshme. Megjithatë, kinini kujdes në shpenzimet ose premtimet e parave. Dashuria këtë javë do të sjellë përvoja të këndshme. Ka flirtim ose marrëdhënie romantike në vendin tuaj të punës apo nëpërmjet një agjencie takimesh. Familja juaj do të përjetojë një surprizë të këndshme në lidhje me lajmet nga një shtëpi tjetër ose vend tjetër. Femrat do të kenë më shumë dëshirë për aventura dhe përvoja të dashura sesa burrat. Ju do të jeni në gjendje të realizoni aspiratat tuaja romantike ose intime. Burrat do të kenë besim në këshillën e mençur të një gruaje më të vjetër ose me përvojë për të marrë një vendim të rëndësishëm për të ardhmen e tyre.

Ujori

Të lindurit nën shenjën e Ujorit, këtë javë do t’ju duhet të kujdeseni për shëndetin e dikujt tjetër ose të zgjidhni një problem familjar. Angazhimet tuaja kryesore këtë javë do të lidhen me familjen ose të afërmit tuaj që jetojnë në vende të ndryshme. Është e mundur të pranohen para nga një institucion ose të kenë marrëdhënie të tjera financiare sipas një marrëveshjeje paraprake. Këtë javë do të duhet të bëni një vizitë apo udhëtim për një rast të pakëndshëm. Kjo do të jetë një javë e paparashikueshme për të zgjidhur një çështje ligjore ose gjyqësore. Nëse përqendroheni më shumë në familjen dhe të afërmit tuaj, ju do të jeni në gjendje të arrini rezultate të rëndësishme. Disa prej jush do të organizojnë ose do të marrin pjesë në një mbledhje familjare për një rast të veçantë.  Femrat do të kenë rastin të gëzohen me sukses, nga një ide e papritur. Burrat do të jenë pesimistët e kësaj jave. Ju do të jeni të gatshëm të pëshpëritni dhe të keni kërkesa të tepruara për të dashurit tuaj.

Peshqit

Të lindurit nën shenjën e Peshqve, këtë javë do t’ju duhet shumë durim në marrëdhënien tuaj me një grua nga rrethi juaj i të afërmve ose kolegëve. Problemet që ajo ka në jetën e saj do ta bëjnë atë të padurueshme, të bezdisshme, të prirur ndaj çdo lloj veprimesh negative ose subversive. Këtë javë, mund të përjetoni një shqetësim të lidhur me paratë ose një kosto të paplanifikuar. Gjatë javës, një ngjarje që lidhet me një festë personale ose suksese të miqve mund të jetë një arsye për të mbledhur në një mjedis të këndshëm. Në përgjithësi, gjatë këtyre shtatë ditëve, marrëdhënia juaj familjare do të jetë më e zënë me angazhime të ndryshme, të pëlqyeshme dhe ato që do të jenë të bezdisshme për ju. Shumë do të mbështeten tek ju dhe për shumë gjëra do t’ju duhet të merrni përgjegjësi. Surpriza këtë javë do të vijë nga çështja juaj aktuale apo e kaluar e dashurisë. Është e mundur që një ngjarje e tillë do të jetë përvoja juaj më e fuqishme këtë javë. Femrat do të bëjnë plane me anëtarët e familjes ose me të afërmit e tjerë. Ka ngjarje të mundshme që lidhen me fejesën, martesën, përvjetorin dhe etj. Burra për të ruajtur gjërat e tyre personale dhe telefonin në rast të ndërhyrjes ose kuriozitetit nga njerëzit e tjerë.

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *