Horoskopi

Plane për këtë javë? Lexoni parashikimin e yjeve nga Jorgo Pulla

10:40 - 29.07.19 Gazeta Shqiptare

Zhvillimet dhe ngjarjet në familje dhe në karrierë si do jenë përgjatë kësaj jave? Aventura ju presin, astrologu Jorgo Pulla sjell parashikimin për 12 shenjat e zodiakut për këtë javë: 29-7 deri në 4-8-2019.Kjo javë karakterizohet nga dy fenomene shumë të rëndësishme astrologjike, ditën e enjte më datë 1 Gusht realizohet Hena e re ne Luan ndikohen me shume te lindurit ne fund te dhjediteshit te pare si dhe ne fillim te dhjediteshit te dyte, me teper duket se shenjat stabile si (Dem, Luan, Akrep dhe Ujor).

Le t’i kushtojmë vëmendje të veçantë ngjarjeve dhe situatave që lindin në këtë kohë pasi mund të luajnë një rol shumë të rendesishme ketë javë. Planetet e ndriteshme si Hena, Dielli rrezatojne jashtë mase ne krah te Aferdites dhe formojne nje katerkendesh me Uranin ne Dem ku mund te krijojne momentet e pershtateshme ne rregullimin shpirteror, ne jeten tone, sidomos lidhjet me problem mund te Hena e re ne Luan+Urani ne Dem =Mendime per ndryshime rrenjesore ne anen shpirterore, me teper kujdes duhet te bejme ne ato kende qe bejne planetet se mund te mos jet ashtu se si ne e mendojme por veprojme ne kohen qe jemi te sigurt pra shikojme dhe vendosim.

Kjo mund t’ju çojë që të bëheni egoistë, të përdorni shprehje dhe me teprime në mënyrën që komunikojmë, gjë që do të krijojë pakënaqësi.Është e rëndësishme të mbani mend se nuk duhet të përqendroheni vetëm në dëshirat tuaj dhe në atë që kërkojmë, por edhe për t’i dhënë hapësirë të përshtatshme të tjerëve dhe sidomos njerëzve tuaj të afërt për të shprehur ndjenjat dhe mendimet e tyre.Vetëm në këtë mënyrë do të mbajmë ekuilibrin dhe të shmangim tensionet dhe fërkimet në marrëdhëniet tuaja.Zhvillime të rëndësishme mund të ndodhin në aspektin e artit dhe krijimit, pasi një periudhë e rëndësishme fillon të zhvillojë çështje relevante që mund të kenë rezultate shumë pozitive.Përfitoni nga mundësitë që do t’ju jepen këto ditë, para se Merkuri të fillojë rrugën retrospektivemë 7 Korrik në shenjën e Luanit, për të kaluar më vonë tek Gaforrja. Këtë të Enjte, gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin tek Demi mund të ofrojë njohuri të rëndësishme dhe ngjarje të papritura që do të na ndikojnë pozitivisht dhe mund të sjellin përfitime të rëndësishme në nivelin familjar.Rreziqet financiare nuk përjashtohen, ajo që duhet të bëjmë është të besoni tek intuita juaj dhe të përpiqemi për të nxjerrë gjërat më të mira.

Dashi

Të përgjithshmet: Ne kete jave kemi nje fenomen te vecantë qe ka te beje me henen e re me date 1 Gusht ne shenjen e zjarrit ne shenjen e Luanit. Kërkohet shume kujdes ne lidhje qe ka te beje me anen sentimentale nje kohe shume delikate ne vendimet qe merreni prandaj eshte mire qe te jeni mjaft te kujdesshem ne biseda qe mund te beni. Me datë 2 gusht Merkuri ecen ne rruge te drejte qe na jep mundesit per te bere te mundur cdo gje qe neve na intereson ne kete drejtim sidomos puna dhe ekonomia, ku ne anen ekonomike kerkohet kujdes ne shpenzime sepse do te keni mundesi ne zgjidhje te ceshtjeve ekonomike.

Parashikimet në dashuri: Hena e re në Luan tregon se si fillon një hap shumë pozitiv për çështjet tuaja sentimentale. Per juve qe jeni ne kerkim te nje njohje apo nje lidhje serioze eshte nje mundesi e mire duke filluar nga sot e ne vazhdim me Merkurin ne rrugtimin e tij te drejtë, që ndricon rrugen e se ardhmes ne kete aspect..Nëse keni gjetur partnerin tuaj, eshte mire qe vendimet e rendesishme ti merni pas dates 5 e tutje sepse ju ndihmon shume dicka e tille.

Parashikimet profesionale: Me Henen e re ne Luan mund te ndryshoni planet qe keni pas bere me pare ne lidhje me punen tuaj, nuk perjashtohet mundesia te merrni persiper dhe disa shpenzime qe nuk i kishit llogaritur me pare, kjo do te thot me shume pune me shume lodhje dhe nevra. Me kthimin e Merkurit ne krah te drejte me date 2 Gusht ne shenjen e Gaforres do ju ndihmoje shume ne zgjidhje te nje ceshtje personale me te trete qe do te thote: ju jep mundesi perfekte ne komunikim.

Demi

Të përgjithshmet: Me Henen e re ne Luan kjo jave behet mjaft atraktive ne cdo aspekt, keni mundesin qe te merrni vendime te rendesishme ne çeshtjet qe juve ju interesojne. Ju duhet të jeni po aq te kujdesshëm për çështjet e natyrës së punës, si dhe për punët e përditshme që do t’ju lodhin. Më 2/8, hyrja e Merkuri ne gaforre ne rrugtimin e drejte fillon një periudhë perfekte kur do të keni mënyrën për t’i per te zgjidhur gjithcka juve ju intereson dhe për të tërhequr interesin e njerëzve rreth jush.

Parashikimet në dashuri: Hena e re ne Luan me date 1/8 tregon se në kete perjudhe do te jeni me te vendosur se kurr ne ceshtjet e rendesishme per jeten tuaj. Është e mundur që nuk dëshironi të tejkaloni ndjenjat tuaja veçanërisht nëse keni një njohje kohët e fundit. Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj duhet të jeni të kujdesshëm dhe të shmangni veprimet qe jane te demshme per lidhjen apo njohjen tuaj. Nëse jeni beqar ose të mos përfshiheni në një situatë që nuk do të jetë e qartë.

Parashikimet profesionale: Fillimi i javes dhe vazhdimesia duket perfekte me Henen e re me date 1/8 ne Luan, do t’ju ndihmojë të tregoni aftësitë e tij në mjedisin tuaj të biznesit. Mund të lindin partneritete të reja ose një njohje e re që do të evoluojë në bashkëpunimin profesional. Po ashtu Merkuri me date 2/8 vazhdon rrugtimin e drejt tani e tutje ne shenjen e Gaforres ku ju ndihmon shume ne ceshtjet e rendesishme dhe jo vetem, do t’ju shtyjë të shihni disa çështje biznesi që duhet të mbyllen në mënyrë që të ketë vend për diçka të re që do të vijë.

Binjakët

Të përgjithshmet: Këtë javë lëvizjet planetare do ta kthejnë vëmendjen tuaj në një ndikim shume pozitiv pune. Hena e re ne date 1 gusht në shenjën e Luanit ju nxit të lidheni me miqtë tuaj të dashur, të dilni, të argëtoheni dhe t’i kushtoni kohë aktiviteteve kolektive. Merkuri ne rrugtimin e tij te drejte ne Gaforre me date 2 gusht do t’ju ndihmojë të sqaroni çështjet që lidhen me miqtë, diçka që mund të mos jetë e gëzueshme por është e nevojshme.

Parashikimet në dashuri: Një periudhë shumë e mirë për çështjet tuaja emocionale fillon tani me Henen e re ne në shenjën e Luanit sugjeron se në ditët e ardhshme do të keni mundësi për të bërë njohje të reja përmes takimeve te papritura, do te keni mundesi akoma nepermjet punës në grup dhe kontakte me miqtë. Nëse e keni gjetur tashmë partnerin tuaj, është një javë e mrekullueshme për t’u përfshirë në jetën tuaj shoqërore. Nëse jeni beqar, interesi mund të vijë në formën e një kolegu ose një personi me të cilin jeni në një grup me të.

Parashikimet profesionale: Këtë javë vëmendja juaj nuk do të jetë në çështjet e biznesit, pasi kjo Hene e re në shenjën e Luanit do ta kthejë vëmendjen tuaj tek ‘burimet’ e argëtimit! Sidoqoftë, duhet të jeni të kujdesshëm pasi edhe planeti i komonikimit Merkuri kthehet ne rrugtimin e tij te drejte ne shenjen e Gaforres me date 2 gusht do të krijojë nevojën për të rishikuar situatën profesionale dhe për të vendosur nëse doni të vazhdoni ne kete pune apo do ti jepni pesh nje pune te re qe tani keni ne plan.

Gaforrja

Të përgjithshmet: Fillon një javë që interesi juaj do të perkushtoheni shume me teper në çështjet e biznesit, pasi Hena e re ju ofron nje mundesi te tille duke filluar nga data 1 gusht e ne vazhdim, Hena e re në shenjën e Luanit tregon se do të jeni veçanërisht të interesuar për imazhin që ju tregoni njerëzve në mjedisin tuaj të biznesit dhe imazhin që nxirrni në një kontekst më të përgjithshëm. Merkuri ne rrugetimin e tij te drejte me date 2 gusht ne shenjen perfekte ne shenjen tuaj ju bën thirrje për të mbajtur ekuilibrin midis karrierës dhe jetës personale.

Parashikimet në dashuri: Hena e re në shenjën e Luanit do të nxisë që të kujdesesh për veten edhe më tej, dhe rezultatet e kësaj kujdesi nuk do vonohen të shfaqen në imazhin tuaj. Nëse keni gjetur tashme partnerin tuaj, është e mundur që do të ketë diskutime dhe mendime që do të japin zyrtarisht në marrëdhënien tuaj. Kthimi i Merkurit, planeti i komonikimit ne shenjen tuaj më date 2/8 është shumë e favorshme për ju që jeni beqare, pasi sjell njohje të reja përmes njerëzve tuaj miqësor dhe ka mundësi të sjellë edhe një dashuri me një mikun tuaj.

Parashikimet profesionale: Kjo eshte nje jave qe mund te ju lodhi pak ne lidhje me punen dhe ne mardhenje me persona te trete, do t’ju bëjë veçanërisht të paduruar për çështjet që lidhen me punën tuaj aktuale. Duhet të jeni të kujdesshëm, pasi edhe mosgatishmëria juaj mund t’i shtyjë njerëzit në mjedisin tuaj të biznesit dhe të krijojë probleme. Mbyllni tani çështjet e punës pasi tani ne fillim te muajit me Merkurin ne rrugtimin e drejt ne shenjen tuaj do të krijojnë lëvizshmëri në çështjet profesionale eshte ne te miren tuaj vini veshin se eshte nje shans perfekt ne rritje ekonomike.

Luani

Të përgjithshmet: Java do të jetë veçanërisht interesante për ju, sepse Hena e re ne shenjen tuaj tregon se do të ketë mundësi të merreni me disa çështje që lidhen me jashtë, me arsimimin ose me një udhëtim që keni në mendje. Merkuri planeti i komonikimit dhe i vendimeve te momentit ne shenjen e Gaforres do t’ju shtyjë të mbyllni çështjet që lidhen me njerëzit në mjedisin tuaj, por për ta bërë këtë, duhet të keni durim.

Parashikimet në dashuri: Hena e re ne shenjen tuaj me date 1/8 sjell në kete jave nevojat tuaja emocionale dhe ju shtyn të shikoni me kujdes çështjet tuaja sentimentale. Ka mundësi të merrni vendime për njohjet e fundit dhe çfare deshironi juve konkretisht te veproni me kujdes se shansin e keni juve ne dore, kete jave do të jetë më i qartë. Merkuri ne shenje e Gaforres ne rrugtimin e tij te drejt tregon se në ditet ne vazhdim është shumë e mirë për të berë njohje të reja nëse i përkisni beqarëve të shenjës tuaj.

Parashikimet profesionale: Me Henen e re ne shenjen tuaj tregon se në ditet ne vazhdim profesioni juaj do të jetë një ndryshim i veçantë për ju. Është e mundshme që që të prezantohen mundësi për të negociuar një çështje që lidhet me punen tuaj zanatin tuaj dhe për të promovuar potencialin tuaj profesional. Ka shumë mundësi që të lindë një propozim për një punë jashtë vendit ose një propozim profesional nga një kompani që vepron jashtë vendit.

Virgjëresha

Të përgjithshmet: Hena e re ne date 1, diten e premte në shenjen e Luanit ju shtyn të kërkoni mënyra për t’i shpëtuar kufizimeve të ngushta dhe detyrimeve të jetës së përditshme. Një udhetim nuk do ishte keq me familjen tuaj per tu relaksuar është më e mira që mund të bëni për veten tuaj dhe familjen. Merkuri ne rrugtimin e tij te drejte me date 2/8 ne Gaforre do të ndriçojë ndjenjat e fshehura dhe ka mundësi të krijojë momente të ndryshimit të njerëzve dhe situatave të së kaluarës.

Parashikimet në dashuri: Me Henen e re në shenjën e Luanit tregon fillimin e një periudhe veçanërisht të nxehtë për çështjet tuaja emocionale. Gjendja juaj erotike do t’ju ndihmojë të afroheni me dikë që ju pëlqen, por nuk duhet harruar gjykimi juaj i drejtë, në mënyrë që të ndani një aventurë sentimentale nga një lidhje me perspektivat e evolucionit.Për ata që janë tashmë në një marrëdhënie, duhet të jeni të kujdesshëm, pasi tundimet do të ekzistojnë. Nëse doni të rinovoni marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj tani është koha e duhur.

Parashikimet profesionale: Kthimi i Merkurit ne rrugtimin e tij te drejte në shenjën e Gaforres këtë javë tregon se çështjet e biznesit tuaj do të ndikojnë veçanërisht në vetëbesimin tuaj dhe nga ndihmesat e personave te trete. Nëse keni të bëni me “biznesin” ose puna juaj lidhet me financat e palëve të treta, një periudhë shumë e mirë fillon të jetë në gjendje të bëjë marrëveshje të favorshme dhe të tregojë se çfarë meritoni. Hena e re në shenjën e Luanit tregon se një udhëtim biznesi ka mundësi të shfaqet.

Peshorja

Të përgjithshmet: Hëna e re, e cila ndodh me date 1/8/ ne shenjen e Luanit tregon se marrëdhëniet dhe partneritetet do të jenë me interes të veçantë për ju. Mos harroni se çdo vendim do të ketë një çmim për të duhet të vendosni në bazë të logjikës dhe jo në bazë të impulsit të momentit. Ajo që duhet të mbani mend eshte se kjo Hene e re ju jep shanse te medha ne pune dhe kudo edhe nese keni problem me punen mos u shqetesoni se një derë mbyllet në derën tjetër hap një tjetër.

Parashikimet në dashuri: Merkuri ne Gaforre ne rrugtimin e tij te drejte, gjë që tregon se do të keni mundësi të diskutoni çështjet tuaja me partnerin tuaja që lidhen me marrëdhënien tuaj dhe mund të merrni vendime që do të përcaktojnë të ardhmen tuaj. Nëse jeni beqar nuk perjashtohet të filloni një marrëdhënie të re, por duhet të siguroheni që të mbyllni dyert e hapura që ekzistojnë në situata të së kaluarës.

Parashikimet profesionale: Me henen e re ne Luan dhe me Mrkurin ne rrugtimin e dret ne shenjen e Gaforres tregon se do të keni mundësi të negocioni disa çështje që ju shqetësojnë në një bashkëpunim. Kjo mund te realizohet pas dates 2/8 me ndikimin e Merkurit ne rrug te drejt ne Gafore mund të krijojë një situatë perfekte mund te keni dhe nje oferte pune në bashkëpunimin tuaj, por mos harroni se kjo do të jetë motivimi për të marrë vendime dhe për të ndryshuar ato që ju shqetësojnë në te.

Akrepi

Të përgjithshmet: Kjo javë është shumë e mirë për të vendosur në një rregull të punëve dhe obligimeve që keni, dhe të mos lejoni çështjet e jetës së përditshme, por edhe punë në pritje për t’ju shpërqëndruar. Merkuri ne rrugtimin e drejt ne Gaforre do të jetë e dobishme për të rregulluar më mirë punët, detyrimet dhe ekonomine tuaj.

Parashikimet në dashuri: Me Henen e re ne shenjen e Gaforres ne daten 1/8 këtë javë tregon se do të keni mundësi të njihni persona te rinj per juve qe jeni ne kerkim per dick ate tille. Lidhjet e reja do te ju ndihmojne aq shumë sa do t’ju motivojë të merreni me diçka që ju intereson ne jeten tuaj. Për ju që jeni beqarë në mjedisin tuaj të punës ose gjatë rutinës ditore, per juve qe jeni ne nje lidhje mund te keni dhe nje kerkese fejese keto dit eshte ne interesin tuaj.Merkuri ne rrugtimin e dret në fund të javës diten e Premte do t’ju tregojë nëse personi që ju intereson dashuron me shpirt apo dicka emocionale që dëshironi për të bërë një marrëdhënie afat gjat apo afat shkurter.

Parashikimet profesionale: Hëna e re, e cila ndodh në Luan me date 1/8, nxjerr në pah lodhjen e periudhës së fundit. Kjo Hënë e re do të jetë motivimi për t’u marrë më mirë me punën dhe çështjet e biznesit në mënyrë që të keni më shumë kohë për ju, për të çlodhur dhe për çdo gjë që ju pëlqen.Nuk përjashtohet të lind një projekt i ri pune i cili mund të duket i lodhshëm për ju, por mos harroni se kjo është një mënyrë e mirë për të rritur te ardhurat tuaja.

Shigjetari

Të përgjithshmet: Hëna e re që zhvillohet këtë javë, ne Luan me date 1/8ju fton të gjeni “burime” gëzimi dhe energjie. Çfarëdo pune që keni provuar për të gjetur kohë për të bërë diçka që dëshironi, të shihni dikë që doni. Kthimi i Merkurit ne rrugtimin e tit e drejte ne Gaforre do t’ju ndihmojnë veçanërisht në çështjet tuaja emocionale.

Parashikimet në dashuri: Kthimi i Merkurit ne rruge te drejt me date 2/8/ në shenjën e Gafores ne këtë javë përuron një periudhë të re në çështjet tuaja sentimentale shumë më të favorshme dhe premtuese për ju.Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj, zgjidhni të rinovoni marrëdhënien tuaj me të duke shkuar jashtë dhe duke bërë gjëra që i doni të dy. Për ju që jeni beqar gjatë gjithë javës do të vini re interesin e të tjerëve. Është gjithashtu e mundur që nje i/e njohura juaj do të jetë shumë e interesuar.

Parashikimet profesionale: Këtë javë do të tentoni të merrni vendime sipas asaj që dëshironi të bëni dhe jo domosdoshmërisht atë që keni nevojë dhe kjo mund të jetë një problem për detyrimet tuaja profesionale. Mundohuni të mbani bilancin pasi Hëna e re që ndodh më 1/8 ne shenjen e luanit tregon se mund të ketë ndryshime në mjedisin tuaj të biznesit gjithmon ne favorin tuaj.

Bricjapi

Të përgjithshmet: Java është e theksuar si Hëna e re që zhvillohet më 1/8 në shenjen e Luanit do të nxjerrë në pah disa çështje që duhej të ishin mbyllur. Kini kujdes të veçantë në çështjet e karrierës dhe familjes pasi ato janë dy fushat që do t’ju shqetësojnë drejtpërsëdrejti dhe mund të jenë shkak i ndjenjës së presionit, por juve me shume qetesi dhe zjuarsi qe ju keni mund ta normalizoni ceshtjen. Kthimi i Merkurit ne rrug te drejte në shenjën e Gaforres tregon se çështjet tuaja sentimentale do të jenë burim gëzimi dhe frymëzimi për ju dhe do të balancoje gjithë pjesën tjetër!

Parashikimet në dashuri: Hena e re në shenjën e Luanit në 1/8 tregon se çështjet tuaja sentimentale do të jenë shumë ideale dhe nje vendim pozitiv qe do te merni per jeten tuaj. Është shumë e mundur per juve te palidhurit të bëni njohje të reja që do t’ju ndihmojnë të përqendroheni me gëzimet e vogla dhe të mëdha që njerëzit e rinj mund t’ju sjellin. Kthimi i Merkurit ne rruge te drejt në shenjën e Gaforres ka mundësi t’ju udhëheqë në kërkim të një shtëpie të përbashkët në rast se e keni gjetur tashme bashkëshortin tuaj.

Parashikimet profesionale: Hëna e re që realizohet më 1/8 mund të krijojë presion mbi ju në sektorin profesional dhe do të jetë motivimi për të mbyllur disa çështje në pritje dhe për të bërë disa ndryshime që keni në mendje eshte mire qe te filluni ndryshimet pas dates 1 /8. Mundohuni të mos merrni vendime të nxituara, por veproni me mençuri për të arritur diçka që dëshironi. Ju mund të keni nevojë të mbani ekuilibrin në mjedisin tuaj të biznesit, pasi mund të keni dhe ndonje oferte por shikojeni me kujdes ofertat qe mund te ju vijne.

Ujori

Të përgjithshmet: Një javë shumë e hapur fillon me ngjyra me Henen e re ne shenjen e Luanit me date 1/8 do t’ju ndihmojë të arrini tek njerëzit që dëshironi. Kthimi i merkurit ne rrugtim te drejt ne shenjen e Gafores do të sjellë në dritë disa çështje që lidhen me shtëpinë tuaj ose me njerëzit tuaj dhe tani është mundësia për t’i rregulluar ato. Merkuri planeti i komunikimit dhe i zhvillimit më date 2/8 mund të sjellë lajme shume te gezueshme nga njerëzit në mjedisin tuaj.

Parashikimet në dashuri: Kthimi i Merkurit ne rruge te drejte në shenjën e Gaforres do të sjellë mundësi për të bërë njohje të reja dhe për të ripërsëritur klimën me njerëzit me të cilët jeni në kontakt. Nëse jeni, ka shumë të ngjarë që do të ketë ftesa për ngjarje shoqërore, ditëlindje dhe festime që nuk duhet të injoroni pasi do të jetë fillimi i romancave të reja. Nëse jeni beqare, ka shumë mundësi që keni ftesa për mundësi shoqërore, ditëlindje dhe festime që nuk duhet të injoroni pasi do të jetë fillimi i romancave të reja. Nëse e keni gjetur tashmë partneri juaj është një javë e mirë për të bërë marrëdhënie me publikun!

Parashikimet profesionale: Këtë javë vëmendja juaj do të përqendrohet më shumë në çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj, pasi Hena e re ne Luan me date 1/8 do t’ju ndihmojë t’i rregulloni ato. Kthimi i merkurit ne rrug te drejt me Gaforre me date 2/8 do të rrisë çështjet e biznesit dhe duhet të jeni pak me te vemendeshem ne shpenzime dhe ne punë jo nxitime, në mënyrë që të mos ekspozoheni. Shikoni me kujdesi të veçantë kohërat që duhet të flisni dhe të thoni shumë, pasi mund të jetë një problem me njerëzit me të cilët jeni të sigurt në një nivel profesional.

Peshqit

Të përgjithshmet: Hëna e re që zhvillohet më date 1/8 ne shenjen e Luanit do të krijojë mendime që nga ana e personale, do të kenë sukses dhe ka mundësi të nisni dicka te re tuajen. Mundohuni të mos lejoni që persona te trete të ndikojnë tek ju, veçanërisht nëse nuk ka argumente për t’i mbështetur ato. Kthimi i Merkurit ne Gaforre ju thotë të rregulloni tani çështje financiare, sepse nëse e bëni mund të dilni në një mënyrë të fituar.

Parashikimet në dashuri: Hëna e re që zhvillohet me date 1/8 do të krijojë nevojën për të parë përsëri një person që lidhet me të kaluarën kujdes! Mos merrni vendime impulsive veçanërisht nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, pasi shpejt do të ndryshoni mendjen tuaj por ka per te qene vone deri atehere. Para se të hapni derën për një njohje të vjetër, mendoni përse përfundoi dhe vendosni nëse këtë herë mund t’i kapërcejë problemet qe juve shkatuat ne te kaluarën.

Parashikimet profesionale: Nga njera ane kemi Henen e re ne shenje e Luanit me date 1/8 qe do te thote shpenzime borxhe te pa menduar mire, ne anen tjeter kemi Kthimin e Merkurit ne rrugtimin e tij te drejt ne Gaforre qe do te thote fillim nga e para ne pune dhe ne perllogaritje shpenzimesh. Ju lutem kontrolloni me kujdes dhe mos u ngutni për te bere ndryshime pa i menduar mire ato, kështu që nuk do zhgenjeheni.

 

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.