Aktualitet

Skandali/ Kuvendi i dha koncensionin për Milot-Balldren, pronari i firmës arrestohet nga policia

19:52 - 12.09.19 Gazeta Shqiptare

Firma me pronar të vetëm Agim Kola, e themeluar në vitin 1998 dhe e regjistruar në QKB në vitin 2011 me afat 10 vjeçar (deri më 2021), është kontraktori që është zgjedhur të ndërtojë rrugën e shumë përfolur, Milot-Balldre.Kujtojmë se Agim Kola është arrestuar ditë e sotme në kuadër të operacionit kundër informalitetit pak ora para votimimit në Parlament të ligjit për ndërtimin e rrugës Milot-Balddre, ligj të cilin Presidenti Meta nuk pranoi ta dekretonte.

Agim Kola është administrator dhe aksioner i vetëm i kompanisë Rr.s.M.& Hidro Company Numri unik i identifikimit te subjektit (NUIS) J92408001N 2. Kola është i arrestuari i 17 në kuadër të operacionit kundër informalitetit ku janë ndaluar deri më tani edhe 16 biznesmenë dhe administrator të tjerë.

Objekti i aktivitetit së këtij subjekti është: Ndertim rruge Autostrada, mbikalime, hekurudha. Ndertime ujesjellesa, gazesjellesa, vepra kullimi e vaditje, punime dhe mbrojtje lumore sistemim hidraulike dhe bonifikime.Pika servisi per automjete, lavazh. Shfrytezim, prodhim , punim tregtim dhe transport te lendes drusore, Import export. Shfrytezim, prodhim dhe tregetim te mineraleve. Aktivitet minerar ne nxjerrje , perpunim e pasurim te mineraleve si dhe tregetim dhe exportim te tyre, transport dhe nderrnjetesim per tregje te mineraleve, prodhim koncentrati. Shpime nentokesore. Prodhim asfalti. Prodhim Betoni etj.

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CLOSE
CLOSE