Një humbje e pamerituar, një sfidë ku pika për secilën skuadër do të ishte rezultati më i drejtë, por siç ka ndodhur shpeshherë në të shkuarën, e kemi pësuar nga gabimet tona dhe në fund të takimit! Matematikisht jemi në valle, por praktikisht Shqipëria është jashtë Euro2020!