Aktualitet

Lista/ Shpallen rezultatet e testimit “Infermierë për Shqipërinë”

15:20 - 14.10.19 Gazeta Shqiptare

Voltiza Duro – Të gjithë ata që iu nënshtruan testimit “Infermierë për Shqipërinë”, tashmë mund të njihen me rezultatet e shpallura në degët Infermieri, Mami, Fizioterapi, Teknik Imazherie dhe Teknik Laboratori . “Gazeta Shqiptare” publikon sot listën me emrat e të testuarve dhe pikët përkatëse që ka arritur të grumbullojë secili prej tyre. Rezultatet e shpallura përfshijnë aplikantët e 4 rajoneve, përkatësisht Tiranë, Elbasan, Vlorë e Shkodër.“Në zbatim të Udhëzimit nr. 481, datë 27.06.2019 “Për procedurat e punësimit për profesionet e shkencave mjekësore teknike në institucionet shëndetësore publike në RSH”, Drejtoria Qendrore e OSHKSH publikon listat mbi rezultatet e vlerësimit përfundimtar të kandidatëve që kanë aplikuar për të marrë pjesë në konkursin për profesionistë të shkencave mjekësore teknike në institucionet shëndetësore publike”, thuhet në njoftim. Në ditët në vijim do publikohen listat e pritjes me fituesit për secilën Njësi Vendore të Kujdesit Shëndetësor, duke përfshirë dhe kandidatët që janë aktualisht në listë pritje si fitues të konkurseve të mëparshme. Ndërkohë, testimi pranë QSHA i formatizuar me 100 pikë është korrektuar me koeficientin 0.7, për arsye se vlerësimi i kandidatëve në konkursin për profesionistë të shkencave mjekësore teknike bëhet:30 pikë nga dosja individuale dhe 70 pikë nga testimi i digjitalizuar.

PROFILI MAMI
Nr Emri Mbiemri Profesioni Njësia vendore Piket total
1 Anita Ismaili Mami Durres 24.8
2 Anxhela Rama Mami Durres 34
3 Denisa Vathi Mami Durres 63.3
4 Desara Zogu Mami Durres 40.1
5 Eliseda Gripshi Mami Durres 38.1
6 Emi Lika Mami Durres 66.2
7 Fatbardha Gjana Mami Durres 48.5
8 Jurgena Lila Mami Durres 57.5
9 Lindita Gjegjaj Mami Durres 22.3
10 Midela Veseli Mami Durres 60.9
11 Sadrina Idrizi Mami Durres 53.4
12 Zenepe Rexha Mami Durres 51.9
PROFILI TEKNIK IMAZHERIE
Nr Emri Mbiemri Profesioni Njësia vendore Piket total
1 Aleksandër Çela Teknik Imazherie Durres 31.6
2 Arjold Çoko Teknik Imazherie Durres 67.8
3 Edlira Dulla Teknik Imazherie Durres 51.4
4 Florjan Qeli Teknik Imazherie Durres 39.2
5 Ilda Balla Teknik Imazherie Durres 41.5
6 Liva Kola Teknik Imazherie Durres 56
7 Orlinda Balloku Teknik Imazherie Durres 33.9
8 Sokol Denaj Teknik Imazherie Durres 35.9
PROFILI TEKNIK LABORATORI
Nr Emri Mbiemri Profesioni Njësia vendore Piket total
1 Besmira Doçi Teknik Laboratori Durres 54.8
2 Dorina Gjegjaj Teknik Laboratori Durres 35.3
3 Elidona Qevani Teknik Laboratori Durres 62.3
4 Ervehe Bodlli Teknik Laboratori Durres 51.3
5 Etleva Meta (Cami) Teknik Laboratori Durres 53.1
6 Rovena Koro Teknik Laboratori Durres 41.1
7 Trandafile Hoxha Teknik Laboratori Durres 45.4
NJESIA VENDORE DEVOLL
PROFILI INFERMIER
Nr Emër Mbiemër Profesioni Njesi Vendore Totali
1 Aida Sulce Infermier Devoll 59.2
2 Roxhensa Haxhillari Infermier Devoll 58.7
3 Ambra Llomi Infermier Devoll 55.9
4 Alketa Demelli Infermier Devoll 52
5 Ediola Kambo Infermier Devoll 47.4
6 Klementina Zyfi Infermier Devoll 46.5
7 Dorian Xhialli Infermier Devoll 38.8
8 Vasilika Malaveci Infermier Devoll 53.7
9 Lediona Vasili Infermier Devoll 53
10 Tea Feratllari Infermier Devoll 52.4
11 Mateos Cucka Infermier Devoll 49.9
12 Erbiana Bregu Infermier Devoll 47.5
13 Olti Rushitaj Infermier Devoll 42.3
14 Jorindi Lilka Infermier Devoll 41.6
15 Eraldo Cipi Infermier Devoll 34.6
16 Mario Bylyku Infermier Devoll 31.1
PROFILI MAMI
Nr Emër Mbiemër Profesioni Njesi Vendore Totali
1 Klemi Berberi Mami Devoll 44.7
2 Eni Lulo Mami Devoll 40.2

3 Esmeralda Kulla (Duro) Mami Devoll 38.8
4 Teodora Mihal Mami Devoll 32.4
PROFILI TEKNIK LABORATORI
Nr Emër Mbiemër Profesioni Njesi Vendore Totali
1 Xhuljano Avdi Teknik Laboratori Devoll 67.2
NJESIA VENDORE ELBASAN
PROFILI FIZIOTERAPI
Nr Emër Mbiemër Profesioni Njesi Vendore Totali
1 Xhesjana Dervishi Fizioterapi Elbasan 60.9
2 Polikseni Llaka Fizioterapi Elbasan 56.2
3 Alba Kenuti Fizioterapi Elbasan 53.1
4 Ornela Ranxha Fizioterapi Elbasan 51.9
5 Silva Lluka Fizioterapi Elbasan 43.6
6 Xhoana Pellumbi Fizioterapi Elbasan 26.8
7 Eriola Dervishi Fizioterapi Elbasan 68.6
8 Anxhela Cani Fizioterapi Elbasan 56.9
9 Aldo Asllani Fizioterapi Elbasan 55.2
10 Enerjeta Eshja Fizioterapi Elbasan 53.2
11 Bjanka Copja Fizioterapi Elbasan 47.6
12 Xhensila Osmani Fizioterapi Elbasan 46.9
13 Paula Guxha Fizioterapi Elbasan 38.1
14 Megi Shuli Fizioterapi Elbasan 36.3
PROFILI INFERMIER
Nr Emër Mbiemër Profesioni Njesi Vendore Total
1 Sidorela Kodraliu Infermier Elbasan 76.9
2 Rajmonda Idrizi(Dervishi) Infermier Elbasan 74.1
3 Ardita Toromani Infermier Elbasan 71.8
4 Gentian Abdurrahmani Infermier Elbasan 71.5
5 Sindi Jaupi Infermier Elbasan 70.4
6 Xhuliana Sula Infermier Elbasan 68.2
7 Fatushe Ruci Infermier Elbasan 66.5
8 Antigona Karriqi Infermier Elbasan 65.4
9 Irena Berdufi Infermier Elbasan 65.3
10 Enkelida Zela Infermier Elbasan 64.9
11 Anisa Mersini Infermier Elbasan 64.4
12 Grisilda Mema Infermier Elbasan 64.1
13 Xhensila File Infermier Elbasan 64
14 Odisjana Belegu Infermier Elbasan 63.4
15 Xhorxhina Kllogjri Infermier Elbasan 63.1
16 Iva Zhupani Infermier Elbasan 61.9
17 Marjola Zoto Infermier Elbasan 61.8
18 Flutur Puka Infermier Elbasan 61.6
19 Elona Selimi Infermier Elbasan 61.5
20 Ada Calja Infermier Elbasan 61.3
21 Adeljada Tashi Infermier Elbasan 59.8
22 Zerina Deliu Infermier Elbasan 59.6
23 Armand Bufi Infermier Elbasan 59.4
24 Dritena Stafa Infermier Elbasan 58.9
25 Albana Hazizi Infermier Elbasan 58.5
26 Eralda Sula (Celmeta) Infermier Elbasan 58.3
27 Erjona Ranxha Infermier Elbasan 57.9
28 Anisa Kondillari Infermier Elbasan 57.8
29 Elida Dervishi (Hasalla)Infermier Elbasan 57.5
30 Behije Sinani Infermier Elbasan 57.3
31 Emanuela Luka Infermier Elbasan 57.2
32 Xhuliana Bardhi Infermier Elbasan 56.5
33 Megi Guxho Infermier Elbasan 55.7
34 Orgisa Mezini Infermier Elbasan 55.5
35 Mariola Topi (Xibraku) Infermier Elbasan 55.4
36 Angjelina Luka Infermier Elbasan 55.2
37 Xhelina Marko Infermier Elbasan 54.9
38 Florina Disha Infermier Elbasan 54.7
39 Renata Ranxha Infermier Elbasan 54.5
40 Elca Mallosi Infermier Elbasan 54.1
41 Sidorela Haskasa Infermier Elbasan 53.4
42 Anxhela Koçi Infermier Elbasan 53.2
43 Ermira Dedja Infermier Elbasan 53.1
44 Kitairda Hoxha Infermier Elbasan 53
45 Rajmonda Rexha Infermier Elbasan 53
46 Anxhela Hasa Infermier Elbasan 52.7
47 Azelma Gjeli Infermier Elbasan 52.4
48 Delina Mehmeti Infermier Elbasan 52.3
49 Blerina Varfi Infermier Elbasan 51.4
50 Xheneta Bahiti Infermier Elbasan 50.5
51 Erilda Hysa Infermier Elbasan 50.3
52 Vangjelica Xibraku (Xhyra) Infermier Elbasan 50.1
53 Mirjan Ajazi Infermier Elbasan 50
54 Tatjana Kenuti Infermier Elbasan 49.8
55 Nara Ferra Infermier Elbasan 49.6
56 Klodiana Bullaj Infermier Elbasan 49.5
57 Xhilda Paja Infermier Elbasan 48.9
58 Ervis Cano Infermier Elbasan 48.8
59 Ornela Sinani Infermier Elbasan 48.8
60 Safie Topi (Xibrraku) Infermier Elbasan 48.3
61 Sidorela Zito Infermier Elbasan 48.3
62 Anxhela Luli Infermier Elbasan 48.1

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.