Publikuar : 21/04/2017

Armela e pakënaqur, ankohet te Kei: Damianon ma ngecën

Bej share
Tags

Tani që Armela është bërë shoqe me Kein, duket se ka gjetur një shpatull për të qarë ‘hallet’.

Kjo e fundit ka vënë re se mes Damianos dhe Armelës gjerat nuk janë edhe aq mirë dhe e ngacmon këtë të fundit për të vënë re reagimin e saj.

“Kemi ardhur me zor, jo me personin që duam. Si ma ngecën mo këtë Damianon. O Zot i madh”, – shprehet Armela.

E ndërsa Kei e pyet nëse ia ngecën, ajo thotë po.

 

Shkruaj nje koment

Kalo te paneli