Publikuar : 17/07/2017

Qytetari i “jep mend” Ramës: Ministrat në fundjavë të veshin çizmet, Klosi të jetë në qeveri

Bej share
Tags

Nga Berati ku dhe ka bërë dëgjesën e rradhës publike, Edi Rama ka përfituar për të marrë edhe disa këshilla nga të pranishmit. Një burrë ka marrë mikrofonin në dorë dhe i ka thënë Ramës që ti shkund ministrat dhe të shtunë të dielë të jenë në pune.

“Drejtorët në Berat janë bërë “pashallarë”. Edhe deputetët e parë nuk kanë qenë afër njerëzve. Deputetët të kenë një zyrë që të mos rrijë mbyllur, të shtunë dhe të dielë njerëzit të sqarohen. Do të zbatosh ligjin, ti je i pari, shkundi ministrat. Të shtunë dhe të dielë të jenë me çizme në bazë të dikastereve që mbulojnë. Ti je timonieri, kam besim që ti e ke këtë guxim për ta bërë. Kam dhe një propozim, Klosin as nuk e njoh dhe as më njeh, kam dëshirë të jetë anëtar i qeverisë”, tha qytetari.

Shkruaj nje koment

Kalo te paneli