Aktualitet

Kësti i tretë i dëmshpërblimit, emrat dhe dosjet e përfituesve

08:48 - 07.12.18 Gazeta Shqiptare

Ministria e Financave ka publikuar listën emërore të trashëgimtarëve të ish-të përndjekurve politikë të cilët duhet të dorëzojnë numrin e llogarisë bankare dhe një fotokopje karte identetiti ose pasaporte në mënyrë që të marin paratë e dëmshpërblimit. Për ata që kanë një llogari aktive bankare dhe e kanë dorëzuar fotokopjen e mjetit të identifikimit, nuk ka nevojë që ta bëjnë këtë veprim përsëri.“Lista emerore me subjektet perfituese te kestit te trete, te cilet duhen te perditesojne numrat e llogarive bankare dhe fotokopje te mjetitte identifikimit. Trashëgimtarët e nivelit të parë dhe të dytë, të dosjeve të mëposhtëme, të cilët janë në radhë pagese për këstin e tretë, duhet të depozitojnë pranë zyrave tona vërtetimin e numrit AKTIV të llogarisë bankare si edhe fotokopje mjet identifikimi”, thuhet në njoftimin e ministrisë së Financave.

Listën e plotë me emra e gjeni në “Gazeta Shqiptare” print në cdo pikë shitje të gazetave

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *