Foto-galeri

Foto që tregojnë se vorbulla polare nuk ka mëshirë

14:02 - 08.02.19 Gazeta Shqiptare

Në disa raste, një borë e vogël mund të kthehet në një fatkeqësi të madhe dhe pritjet tona kthehen në një realitet të tmerrshëm. Në këtë rast, po flasim për vorbullën famëkeqe polare e cila filloi më 30 janar në disa zona të SHBA dhe lanë një sasi të madhe katastrofash pothuajse në shtëpinë e secilit.Bright Side ka mbledhur disa fotografi që portretizojnë se si ngrirja e këtij Vorbull Polar ishte.

9751160-LGsj1CetJ4UZwcfDm_r-cMlRcP3x-yhORNZf4eYsZSM-1549326434-728-61b322e1dd-1549455271 9752260-image-crop-640x771-1549330460-728-a894d044b6-1549455271 9751410-50911469_2243980475872496_3897453328132472832_o-1549329997-728-098b34b1b9-1549455271 9752210-image-crop-640x851-1549327360-728-acdeacd188-1549455271 9751260-m14fewu4s6d21-1549324263-728-4a4f1eb042-1549455271 9751060-pzaiG_oDijOnyTHSHWCkSzTMbpZl5H74VpgpVjpFt1w-1549324084-728-b8478e72c4-1549455271 9750810-hzbzz6km2md21-1549328169-728-e953a6f816-1549455271 9750660-u08g79xm8oc21-1549327978-728-d31307ae5b-1549455271 9750610-bji0lj9z72b21-1549327868-728-eb21a6e94a-1549455271 9752010-image-crop-640x764-1549327063-728-3f5f45c2e8-1549455271 9751560-07s2icuoood21-1549328939-728-f568c5c4ba-1549455271 9750960-46injiu4p3601-1549325436-728-af813b4163-1549455271 9751910-image-crop-516x555-1549326941-728-0f9b1a4a82-1549455271 9750410-w29vjl9ynqd21-1549326652-728-81e53608b9-1549455271 9751960-image-crop-640x641-1549329818-728-f21f603949-1549455271 9750560-hkaLl17-1549329335-728-d580d475fa-1549455271 9750260-7gf1zexeltd21-1549328457-728-c06ea15451-1549455271 9752060-image-crop-640x873-1549326271-728-4cdaeb817a-1549455271 9750760-buAFll8-1549325036-728-ac250cc1e9-1549455271 9752110-image-crop-483x591-1549323812-728-c9aa2af715-1549455271 9750310-09p1mmxfdbd21-1549324911-728-3897454556-1549455271 9750910-c5kghljsxhd21-1549324492-728-27cd4f757a-1549455271 9751010-aesulsretid21-1549323991-728-60eef36133-1549455271 9752160-image-crop-640x753-1549323912-728-10c836e06e-1549455271
<
>

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *