Horoskopi

Horoskopi i javës 11-17 shkurt

10:15 - 11.02.19 Gazeta Shqiptare

DashiTë lindurit nën shenjën e Dashit, këtë javë do t’ju duhet të angazhoheni plotësisht në planet tuaja profesionale ose të biznesit. Do të keni biseda të rëndësishme, ose do të angazhoheni në krijimin e planeve me njerëz nga një ekip, kompani apo klientë të tjerë. Kjo do të jetë një javë e mirë për biseda që përfshijnë një pozicion të ri ose një punë të re diku tjetër. Kur zgjidhni problemet këtë javë, do të merrni ndihmë nga një vend i papritur ose dikush që do t’ju befasojë ose do të ju bëjë keq. Ndoshta gjatë këtyre shtatë ditëve ju do të prisni një bisedë telefonike, takim ose ndonjë ngjarje të rëndësishme që lidhet me një njeri që jeton në një komunitet tjetër. Këtë javë, do të përjetoni shumë emocione përmes bisedave me miqtë tuaj ose për shkak të lajmit që do merrni prej tyre. Java prezanton një njohje të re, e cila do të jetë ende e rëndësishme për të ardhmen tuaj. Kjo do të jetë një javë e mirë për një udhëtim për meshkujt, ka shumë të ngjarë një plan i paraprirë.

Demi

Të lindurit nën shenjën e Demit, këtë javë do të hasni probleme të papritura në familjen tuaj që mund të jenë për shkak të mungesës së komunikimit të sinqertë me të afërmit ose me njerëz që kanë një marrëdhënie me familjen tuaj. Keqkuptimet e tilla ose përpjekjet për të manipuluar një situatë do të ndikojnë seriozisht në harmoninë në marrëdhëniet tuaja familjare. Gjatë javës ju do të habiteni nga një dhuratë ose do të merrni një vendim të papritur blerjeje për shtëpinë tuaj ose personalisht për ju. Një grua do t’ju vizitojë në shtëpi ose ju do të vizitoni shtëpinë e një gruaje, kështu që mund të keni një rast të veçantë ose thjesht dëshironi të kaloni pak kohë në një shoqëri të mirë. Në përgjithësi, kontaktet tuaja me gratë do t’ju sjellin informata të dobishme dhe përvoja të kënaqshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve, dikush do ta provokojë durimin tuaj, duke ju sfiduar me një konflikt në të cilin do të humbni kontrollin mbi fjalët dhe emocionet dhe do të vendosni me dashje në një situatë që është e dëmshme për të tjerët.

Binjakët

Të lindurit nën shenjën e Binjakëve, këtë javë ju do të diskutoni mbi veprimet financiare ose angazhimet që do të lidhen me një fëmijë apo një të ri në familjen tuaj. Këto veprime patjetër do të jenë diçka e mirë dhe e rëndësishme për të ardhmen. Gjatë këtyre ditëve do të keni shpenzime më të larta për shtëpinë ose për diçka në lidhje me të afërmin tuaj, e cila do të krijojë ankth dhe panik të përkohshëm derisa të gjeni një zgjidhje racionale për këtë situatë. Është e mundur që në shtëpinë tuaj të lind një problem i brendshëm ose tjetër, i cili gjithashtu kërkon shpenzimet e riparimit ose blerjes së gjërave urgjente. Këtë javë, ju do të jeni shumë optimistë për çështjen tuaj të dashurisë ose do të krijoni atë që do t’ju japë shpresa të mëdha për zhvillimin e ardhshëm. Për fat të keq, disa komente ose veprime të pamenduara nga partneri juaj do t’ju bëjnë të trishtuar ose të ngatërroni ndjenjat tuaja. Këtë javë, shfaqja e ngjarjeve të reja do t’ju sjellë përsëri në përvoja të ngjashme dhe do të përpiqeni të veproni bazuar në përvojën që keni përjetuar tashmë.

Gaforrja

Të lindurit nën shenjën e Gaforres, këtë javë do të kërkoni përgjigje për pyetjet rreth ngjarjeve që keni përjetuar në të kaluarën tuaj të afërt, të cilat për disa arsye kanë mbetur një mister dhe ju jeni të pasigurt rreth zhvillimit të tyre. Ju mund të provokoheni nga një lajm ose telefonatë në lidhje me këto ngjarje. Këtë javë disa prej jush do të mbështeten në ndihmën e miqve në lidhje me veprimet që lidhen me një dokument financiar ose çështje të tjera monetare. Nuk keni përvoja të veçanta në jetën tuaj të dashurisë këtë javë; Përkundrazi, një marrëdhënie e vjetër ose e sapokrijuar mund të ketë një zhvillim interesant gjatë këtyre shtatë ditëve. Ajo që mund të shkaktojë tensione dhe të ngatërrojë prirtshmëritë e favorshme janë manifestimet e xhelozisë, mungesës së durimit ose dyshimit të tepruar. Kjo javë sjell sukses ose përvoja të ndryshme lidhur me kënaqësinë e zhvillimit të ngjarjeve në jetën e një fëmije ose të riu. Ndoshta kjo ka një lidhje me një fillim të ri në jetën e tyre, që lidhet me arsimin, karrierën, martesën, e kështu me radhë.

Luani

Të lindurit nën shenjën e Luanit, këtë javë do të hasni një reagim ndaj realizimit të planeve dhe pritjeve tuaja paraprake. Pengesat që mund të hasni mund të jenë për shkak të shfaqjes së rrethanave që askush nuk mund t’i kishte parashikuar ose mund të jenë “kursyer” nga mungesa e mbështetjes nga njerëz të rëndësishëm. Këtë javë, kini parasysh lidhjen tuaj me një grua nga një vend tjetër, veçanërisht nëse ajo ju premton diçka ose përpiqet të pranojë ndonjë favor nga ju. Kjo javë do të jetë e pafavorshme për çështjet ligjore dhe juridike nga natyra financiare. Shmangni marrjen e vendimeve ose angazhimin në çështjet që kanë të bëjnë me trashëgiminë, pasurinë dhe ndarjen e parave. Përgjithësisht, java do të jetë më e paparashikueshme në drejtim të zhvillimit të çështjeve tuaja financiare dhe pronësore, pasi zhvillimi i tyre do të varet nga veprimet dhe vendimet e njerëzve të tjerë për të cilët nuk keni kontroll. Nëse problemet e familjes lindin në shtëpinë tuaj, këtë javë do t’ju duhet të kërkoni ndihmë nga njerëz që nuk i keni takuar më parë. Gratë mbi moshën 35 vjeç, të cilët planifikojnë të udhëtojnë gjatë këtyre shtatë ditëve, duhet të jenë më realiste në lidhje me realizimin e qëllimit për udhëtimin e tyre.

Virgjëresha

Të lindurit nën shenjën e Virgjëreshës, këtë javë do të habiteni nga një bisedë telefonike ose një vendim i një të riu në familjen tuaj. Këtë javë, shumë prej jush do të kenë rastin për një takim të lidhur me një vajzë apo një grua të re. Gjatë javës, do të jeni të kënaqur me shërimin e një problemi shëndetësor të një burri nga familja juaj e të afërmve. Kjo javë do të jetë e rëndësishme për zhvillimin e punëve tuaja profesionale ose të biznesit, veçanërisht nëse puna juaj përfshin klientë, kontakte me njerëz nga institucione të ndryshme ose udhëtime. Nëse keni një intervistë për një punë të re, rrethanat patjetër do të jenë të favorshme për ju. Të rinjtë do të përjetojnë një sërë ngjarjesh që do të zhvillohen me një ritëm të shpejtë dhe dinamika e tyre ndonjëherë do të krijojë shumë tension dhe stres. Gratë do të kenë një javë të mirë për të zhvilluar çështje të rëndësishme familjare, angazhim ose martesë, duke konceptuar ose duke lindur një fëmijë. Jeta e dashurisë e personave mbi moshën 35 vjeç do të pësojë një kthesë interesante dhe një zhvillim të ri të një marrëdhënieje të krijuar tashmë.

Peshorja

Të lindurit nën shenjën e Peshores, java e re do të angazhojë vëmendjen tuaj me çështjet më të mëdha familjare, me angazhime më profesionale dhe zgjidhjen e problemeve të familjes. Të gjitha këto gjëra do të organizohen mirë nga ju dhe zbatimi i tyre do të jetë një çështje kohe. Kjo do të jetë një javë e mirë për një martesë zyrtare ose për të blerë (të lëvizur) një shtëpi të re. Gjatë javës, njerëzit që kanë një problem serioz financiar ose kanë nevojë për këshilla për zgjidhjen e një situate të vështirë financiare në jetën e tyre, do të kërkohet për një takim personal ose një telefonatë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, zhvillimi i mirë do të përfshijë të njohurit tuaj të vjetër dhe mund të përjetoni momente të veçanta që lidhen me to. Zhvillimi i të njohurve të rinj do të jetë më i paqartë ose problematik, pasi ju mund të jeni objekt i interesit të njerëzve me identitet të rremë ose ndonjë lloj interesi. Në përgjithësi, java sjell harmoninë në shtëpinë dhe jetën tuaj të dashurisë, duke arritur suksese të papritura ose përvoja të tjera të çuditshme dhe pozitive.

Akrepi

Të lindurit nën shenjën e Akrepit, këtë javë mund t’ju duhet të shtyni një udhëtim të rëndësishëm që e keni planifikuar disa kohë më parë. Në përgjithësi, java do t’ju sjell ndryshime në jetën tuaj lidhur me udhëtimin ose njerëzit që jetojnë në një qytet apo vend tjetër. Gjatë javës ju do të jeni të lumtur të dëgjoni lajme ose ngjarje që lidhen me një vajzë ose një grua të re që nuk mund të jetojë në shtëpinë tuaj. Nëse keni ndonjë shpresë në lidhje me një fëmijë apo një të ri që ka më shumë gjasa të jetojë në një vend tjetër, do të mbeteni të zhgënjyer nga pritshmëritë tuaja. Është e mundur që të keni marrë një premtim që është i pamundur për t’u realizuar ose për të cilin ai / ajo nuk është aspak i gatshëm të përmbushë. Përgjithësisht këtë javë, jini më të duruar kur merreni me të rinjtë. Këtë javë do t’ju duhet të ndihmoni një grua në rrethin tuaj të miqve që po përpiqet të dalë nga një situatë e pakëndshme ose po kërkon zgjidhje praktike për problemet e saj. Duhet të jeni gati për sfida dhe shanse të reja që fati do t’u japë këtë javë.

Shigjetari

Të lindurit nën shenjën e Shigjetarit, këtë javë veprimet ose komentet e papritura të një burri do t’ju bëjnë të mendoni për shkakun e vërtetë të asaj që po përjetoni. Është e mundur që ky njeri po përpiqet të lë përshtypje në një farë mënyre, për të kompensuar veprimin e tij negativ në të kaluarën ose ka ndonjë arsye tjetër. Gjatë këtyre shtatë ditëve, disa nga ju do të gëzojnë ose përfitojnë nga paratë që do të marrin nëpërmjet një të riu, me gjasë një anëtar i familjes suaj. Pavarësisht nga disa tendenca të favorshme këtë javë, ju nuk duhet të humbni kontrollin e realitetit, pasi probabiliteti për të përjetuar një situatë të komplikuar ose për të përjetuar humbje është shumë reale dhe do të jetë rezultat i veprimeve tuaja të pamenduara mirë. Këtë javë, shmangni mosmarrëveshjet ose konfliktet e lidhura me paratë, sepse në fund do t’ju duhet të hiqni dorë ose të bëni një kompromis. Kjo do të jetë një javë e mirë për personat nën moshën 35 vjeç, të cilët do të kenë mundësinë të marrin para, të zgjidhin problemet e tyre financiare ose të negociojnë një pagë më të mirë për punën e tyre.

Bricjapi

Të lindurit nën shenjën e Bricjapit, gjatë gjithë javës do të jeni të trishtuar dhe të mërzitur për shkak të shqetësimeve apo tensioneve që keni përjetuar kohët e fundit. Do të ishte mirë të mendoni për gjërat që ju krijojnë bezdi të tillë dhe të pranoni emocionet tuaja personale. Këtë javë ju do të jeni në gjendje të arrini suksese të rëndësishme, madje disa plane dhe ide që do të dalin gjatë atyre shtatë ditëve. Kjo do të jetë një javë e këndshme për të udhëtuar me fëmijën ose familjen tuaj. Ju do të përjetoni një surprizë të këndshme në lidhje me një fëmijë apo një të ri që jeton në një qytet apo vend tjetër. Mund të lidhet me një vizitë të ardhshme ose një ngjarje tjetër të rëndësishme. Këtë javë do të jeni të etur të prisni një letër ose një telefonatë nga një vajzë ose një grua e re që do të ketë një vend të veçantë në jetën tuaj. Gratë do të marrin një ofertë ose ftesë të pritshme.

Ujori

Të lindurit nën shenjën e Ujorit, këtë javë do të takoni dikë që do të ngatërrojë mendimet, idetë ose planet tuaja. Kjo javë do të jetë e tensionuar për punët dhe marrëdhëniet tuaja në shtëpi, pasi është e mundur që një problem shëndetësor të lindë për një të afërm i cili do të kërkojë trajtim më të gjatë. Disa prej jush do të përjetojnë një ndryshim të padëshirueshëm të vendbanimit, ose ata do të duhet të zgjidhin një problem të pakëndshëm me fqinjët, qiramarrësit ose qiradhënësit. Zhvillimi i mirë këtë javë do të vijë në kontaktet tuaja profesionale ose të biznesit që do të gjenerojnë ide ose do të gjejnë tregje të reja për prodhimin ose shërbimin tuaj. Është e mundur të merrni para përmes një dokumenti. Një grua nga rrethi juaj i të afërmve do të përpiqet të ndalojë realizimin e dëshirës apo idenë tuaj gjatë javës. Gratë në moshën 35 vjeç do të kenë ditë më të tensionuara në familjen e tyre, të cilat mund të jenë për shkak të ndryshimeve që po ndodhin aktualisht dhe që kanë një ndikim në të gjithë anëtarët e shtëpisë.

Peshqit

Të lindurit nën shenjën e Peshqve, këtë javë do të jeni gati për të shkëmbyer mesazhe, për të biseduar me telefon ose për të përdorur mjete të tjera të kontaktit për të komunikuar së me miq të vjetër. Mund të takoheni me njerëz nga e kaluara juaj, si shokët e klasës, ish kolegët ose fqinjët dhe të tjerët. Në një javë, mos i jepni fëmijëve apo të rinjve sende të shtrenjta për përdorim, pasi nuk kanë aftësi për t’i përdorur ato siç duhet. Java mund të jetë shumë e veçantë për marrëdhënien tuaj të dashurisë, nëse e keni atë ose jeni në procesin e kërkimit të bashkëshortit tuaj. Në të dyja rastet, fati do t’ju japë atë që meriton dhe çfarë është më e mira për ju. Kjo javë do të jetë e dobishme për ju për çështje të ndryshme financiare, angazhime ligjore lidhur me paratë, ndarjen ose rritjen e të ardhurave tuaja, dhe më shumë. Personat nën moshën 35 vjeç duhet të jenë të kujdesshëm kur blejnë sende të rëndësishme për shtëpinë ose punën dhe nuk nxitojnë para se të bëjnë një hulumtim të mirë të mjaftueshëm për çmimet dhe cilësinë e gjithë tregut.

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *