Gjatë këtij takimi një pensioniste nga Kuçova tha se kishte marrë më në fund pensionin që meriton dhe madje dhe pjesën që nuk e kishte përfituar nga e kaluara.

Gruaja: Përshëndetje të gjithëve. Të falënderoj zoti kryeministër dhe mund të them jo, jo nuk vdes Shqipëria, ka akoma burra me merita…
Jam regjistruar në nëntor por më 11 prill shkrova. Kur në datë 22 më erdhi njoftimi që portali zgjidh problemin tuaj. Unë tani marr 230 mijë lekë të vjetra mujore dhe 2 milionë lekë të mbartura ndër vite. Ju falënderoj nga zemra dhe
Rama: Çdo javë në fakt ka një apo dy raste, pensionistësh që nuk marrin dot pensionin që iu takon dhe nëpërmjet platformës jo vetëm rivendosin pensionin që iu takon por marrin dhe tepricën që iu takon.