Horoskopi

Horoskopi i javës 10-16 qershor

11:27 - 10.06.19 Gazeta Shqiptare

DashiTë lindurit nën shenjën e Dashit, këtë javë do të keni një angazhim të veçantë në lidhje me një ngjarje të të rëndësishme në jetën një personi të afërt me ju, si: ditëlindjen, ditën e emrit, përvjetorin dhe më shumë. Kjo do të jetë një javë e mirë për fejesë ose martesë. Java thekson shumë emocione pozitive dhe përvoja të lidhura me një fëmijë dhe të rinj në përgjithësi. Kostot që lidhen me zhvillimin e ardhshëm ose edukimin e një fëmije janë të mundshme ose do të keni zotime financiare për një fëmijë. Gjatë javës shmangni tensionin në marrëdhënien tuaj me njerëz që nuk jetojnë me ju, sepse veprimet e tyre kundër jush do të jenë të paparashikueshme. Jeta juaj e dashurisë do të varet nga stabiliteti juaj emocional dhe aftësia për të përballuar sfidat e papritura që do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve. Në marrëdhënien tuaj me të dashurin tuaj mund të përjetoni emocione shumë të forta, por gjithashtu mund të keni konflikte të pakëndshme. Gjithçka do të varet nga dëshira juaj për të realizuar vetëm dëshirat dhe pritshmëritë tuaja. Femrat do të duhet të dëgjojnë këshillën e një gruaje, edhe pse kjo mund të jetë kundër dëshirave tuaja. Meshkujt do të kalojnë nëpër një situatë kritike që mund të përcaktojë të ardhmen e marrëdhënieve familjare ose profesionale, zhvillimin e planeve të biznesit ose marrëveshjeve financiare, e kështu me radhë.

Demi

Të lindurit nën shenjën e Demit, këtë javë do të habiteni nga lajme të ndryshme apo ngjarje që lidhen me paratë ose nevoja për të krijuar, marrë ose dërguar një dokument financiar. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të lindin mundësi të papritura për fitime më të mira, përfitime më të mira (nëse jeni tregtar ose prodhues), veçanërisht nëse i kërkoni ato. Një ngjarje specifike e lidhur me paratë mund t’ju kërkojë të merrni një vendim të rëndësishëm brenda kësaj jave. Këto shtatë ditë do t’ju kënaqin me lajme ose një dokument nga një vend tjetër. Kjo mund të lidhet me udhëtimin tuaj të ardhshëm këtë verë, në lidhje me mysafirët, punën dhe të tjera. Humbjet ose vështirësitë do të ndodhin për t’ju dhënë mësimet e nevojshme të jetës, për t’ju treguar gabimet tuaja ose për të eliminuar gjëra të panevojshme dhe njerëz nga jeta juaj. Këtë javë, do të jetë e rëndësishme për ju të zbuloni vetë natyrën e ngjarjeve të tilla, sepse ata nuk janë në dëm tuaj, por përkundrazi! Një situatë e papritur në vendin tuaj të punës mund të shkaktojë stres ose panik. Kjo mund të lidhet me gabime ose veprime me qëllim të keq nga kolegët, klientët dhe të tjerët. Në punën tuaj, tregohuni të kujdesshëm në lidhje me marrëdhënien tuaj me njerëzit që duken shumë ambiciozë dhe të paskrupullt. Femrat do të habiten nga shfaqja ose zhvillimi i disa ngjarjeve gjatë javës. Teksa meshkujt do ta kenë të vështirë të arrijnë sukses të prekshëm, por më e rëndësishmja tani do të jetë mbrojtja nga humbjet.

Binjakët

Të lindurit nën shenjën e Binjakëve, këtë javë është e rëndësishme të mbroni veten nga ndikimi negativ i njerëzve me natyrë të hidhur ose me qëllim të keq. Në këtë mënyrë ju mund të ofroni rehati për një shumëllojshmëri të përvojave të këndshme, takime me njerëz të rinj dhe zhvillimin e mundësive të reja. Këtë javë mund të merrni para ose lajme të tjera të mira nëpërmjet njerëzve në familjen ose miqtë tuaj. Problemet në punën që do të ketë i afërmi juaj do të shkaktojnë momente tensionesh midis të dashurve tuaj. Disa prej jush do të presin informacion ose një dokument që lidhet me një shtëpi apo trashëgimi të re, zgjidhjen e një cështje prone ose banese etj. Femrat do të kenë më shumë kontakte sociale gjatë javës, do të jenë pjesë e takimeve ose ngjarjeve publike në raste të ndryshme. Meshkujt do të përballen me manifestime të pakëndshme ose hipokrite nga njerëz që kanë një reputacion më të mirë.

Gaforrja

Të lindurit nën shenjën e Gaforres, këtë javë do të jeni të angazhuar në një udhëtim që në disa raste mund të ketë lidhje me një të ri (me shumë gjasa nga rrethi juaj i të afërmve). Ju do të keni të ardhura financiare në shtëpinë tuaj, por vetëm ato që priten, dhe kjo është arsyeja pse nuk do të habiteni. Shumë prej jush do të shpenzojnë para për shtëpinë lidhur me blerjen e disa sendeve ose pajisjeve të nevojshme. Është e mundur që gjatë këtyre shtatë ditëve do të merrni një dokument ose propozim me karakter financiar. Këtë javë dikush do të dëshirojë të bisedojë me ju për një çështje serioze që mund të lidhet me planet tuaja të përgjithshme ose të ardhmen e një personi të caktuar. Gjatë javës, do të habiteni nga lajmet për një njeri që ishte pjesë e së kaluarës suaj. Femrat do të kenë një bisedë interesante me një njeri të moshuar, i cili, me këshillat ose informacionin që do të ndajë, mund të jetë një ndihmë e madhe. Teksa meshkujt do të fokusohen në çështjet e ekonomisë familjare në lidhje me riparimet ose përmirësimet në shtëpi, makinën ose mjete të tjera të transportit etj.

Luani

Të lindurit nën shenjën e Luanit, këtë javë do të keni një arsye për gëzim në lidhje me një person të ngushtë. Kjo mund të lidhet me pushimet e tij/ saj personale, lindjen e një fëmije ose ngjarje tjetër të rëndësishme. Këtë javë, ju do të jeni shumë më të vendosur në veprimet tuaja për t’i dhënë fund angazhimit ose marrëdhënieve të vështira. Është e mundshme që një situatë e veçantë do të lehtësojë veprimet tuaja. Kur ta përjetoni këtë “ndarje”, do të përjetoni një nxitje energjie dhe një dëshirë për të ecur përpara dhe për të luftuar për ëndrrat tuaja. Në fakt, një situatë e vështirë (kryesisht emocionale) mund të jetë fillimi i diçkaje të re dhe të këndshme në jetën tuaj. Jeta juaj e dashurisë këtë javë do të jetë interesante nëse jeni të vetëm dhe të gatshëm për t’u takuar dhe për t’u mbledhur me njerëz të rinj. Përkundër trendit të favorshëm për përvojat romantike, sukseset këtë javë do të lidhen kryesisht me punën dhe shtëpinë tuaj. Femrat do të jenë në gjendje të dëshmojnë njohuritë dhe aftësitë e tyre në vendin e punës ose në biznes (nëse kanë). Kontaktet me përfaqësuesit e një institucioni shtetëror ka të ngjarë të jenë në lidhje me një dokument ose një angazhim tjetër të rëndësishëm për ju. Ju do të kenë një javë të favorshme udhëtimi, veçanërisht nëse është e lidhur me punën ose biznesin, pa marrë parasysh sa do të jetë (për një ditë, për një javë ose më shumë).

Virgjëresha

Të lindurit nën shenjën e Virgjëreshës, kjo javë do të jetë një periudhë e vështirë, e zënë ose e ngarkuar emocionalisht për ju. Ju mund të përjetoni mungesën e një personi që nuk është aktualisht në anën tuaj (për arsye të ndryshme), ose përjetoni disa ndarje. Gjatë javës ju do të keni ëndrra interesante, kryesisht të lidhura me njerëz nga Përtej ose me vende ku keni qenë në të kaluarën. Do të përjetoni një ngjarje të çuditshme që do të lidhet me dikë që ju e njihni kohët e fundit. Gjatë javës mund të keni marrëdhënie financiare me një grua, e cila është e afërm ose mik i juaj. Kjo do të jetë një javë e mirë për zhvillimin e planeve tuaja profesionale, duke kërkuar ose duke filluar një punë të re ose duke zhvilluar një biznes të ri. Është e mundur të shijoni një pajisje të re në shtëpi, nga e cila do të përfitojë familja juaj. Gjatë javës ju mund të bisedoni me miqtë rreth veprimeve që do t’ju sjellin ndonjë përfitim ose të ardhura shtesë. Femrat do të kenë një javë të veçantë, me ngjarje që shënojnë një ndryshim të ardhshëm ose fillimin e marrëdhënieve të reja në jetën tuaj. Meshkujt do të shpërblehen ose përgëzohen në punë.

Peshorja

Të lindurit nën shenjën e Peshores, gjatë javës ju do të përjetoni momente të ndryshme tensioni apo ankthi lidhur me ngjarjet këtë verë. Lajm i pakëndshëm lidhur me dikë që njihni mund t’ju shqetësojë dhe t’ju gatërrojë se si të reagoni në këtë situatë. Gjatë javës, prisni takime të rëndësishme, biseda ose mbledhje familjare, kryesisht me të afërmit tuaj nga afër dhe larg. Ndoshta do të duhet të marrësh vendime të rëndësishme për veprime të caktuara në familjen tënde ose me një ngjarje specifike në jetën e një të afërmi që po afrohet këtë javë ose deri në fund të qershorit. Kjo javë do t’ju ofrojë më shumë mundësi për të udhëtuar, për të zhvilluar kontakte të rëndësishme me njerëz nga qytete dhe fshatra të ndryshëm, ose për të zhvilluar kontakte të reja biznesi. Femrat do të jenë në gjendje të gëzojnë para ose lajme të mira financiare. Ju mund të provoni fat tuaj edhe në një lotari. Meshkujt do të priren drejt një ankthi apo pasigurie të madhe për të ardhmen e tyre, për shkak të ndryshimeve të caktuara që aktualisht janë duke u zhvilluar në jetën e tyre personale ose profesionale.

Akrepi

Të lindurit nën shenjën e Akrepit, këtë javë do të jeni të ngazëllyer për ngjarje të ndryshme që lidhen me zhvillimin e punëve dhe planeve tuaja personale. Kjo do të jetë një javë e mbushur me disa ngjarje familjare që lidhen me fëmijët ose të rinjtë. Shumë prej jush gjatë javës do të duhet të blini një dhuratë që lidhet me një festë personale të një personi nga rrethi juaj i miqve ose të afërmve. Këtë javë ju do të kënaqeni me lajme apo ngjarje që do t’ju lidhin me një grua që jeton pranë jush ose me të cilën punoni së bashku. Kjo javë do të jetë e mrekullueshme për udhëtime, kryesisht në vendin ku jetoni. Do të keni biseda të rëndësishme ose angazhime me njerëz që aktualisht janë në një vend tjetër. Femrat duhet të ruhen nga veprimet e dëmshme të njerëzve që tregojnë kuriozitet të padëshiruar për jetën e tyre personale ose intime. Teksa meshkujt do të befasohen nga një ftesë ose sugjerim, por mos kërkoni synime të këqija në këtë, por pranoni me qetësi dhe shikoni evolucionin natyror të ngjarjeve.

Shigjetari

Të lindurit nën shenjën e Shigjetarit, kjo javë do t’ju sjellë përvoja të forta emocionale që do të lënë një gjurmë të qëndrueshme në jetën tuaj. Ju mund të përjetoni trishtim ose zhgënjim me dikë që e njihni. Shumë prej jush do të presin një bisedë për të ardhmen e një të riu. Këtë javë mund të shqetësoheni nga lajmet për njerëzit që njihni dhe dramat personale në jetën e tyre. Gjatë këtyre shtatë ditëve ju mund të gëzoni një dhuratë nga një grua. Java paraqet një propozim, dokument, ftesë ose informacione të tjera të që do të jenë të rëndësishme për jetën tuaj profesionale. Femrat do të krijojnë miqësi, njohuri interesante dhe të dobishme që do të zhvillohen në të ardhmen dhe do të kenë një ndikim pozitiv në jetën e tyre personale dhe profesionale. Meshkujt do të përballen me njerëz që do të jenë të dyshimtë për sjelljen ose mënyrën e tyre të komunikimit. Armiqtë e tu këtë javë do të kenë buzëqeshjen më simpatike.

Bricjapi

Të lindurit nën shenjën e Bricjapit, kjo javë do t’ju zhgënjejë për shkak të veprimeve të personit me të cilin punoni. Ndoshta ju jeni mashtruar nga informacionet e rreme dhe më shumë. Nëse po udhëtoni këtë javë, jini shumë të kujdesshëm me dokumentet personale dhe gjithçka tjetër që do të përcaktojë komoditetin e këtij udhëtimi. Këtë javë, ju duhet të shmangni konfliktet e brendshme që do të krijojnë tensione të padëshiruara në familjen tuaj. Është shumë e mundshme që faji për ndodhjen e tyre është juaji. Bisedoni paraprakisht me të dashurit tuaj rreth shpenzimeve ose të ardhurave gjatë javës në buxhetin e familjes. Planifikoni së bashku çdo veprim të lidhur me paratë. Këtë javë, rasti për gëzim, mbledhje, takime dhe biseda do të jetë një fëmijë i vogël. Java do të jetë e favorshme për shëtitje jashtë në mes të natyrës ose për të vizituar vende interesante. Kjo javë sjell një surprizë në lidhje me një të afërm i cili do të ketë sukses ose ndryshim në jetën e tij / saj. Femrat do të kenë një kohë të mirë për të gjetur një rrugëdalje nga situata të ndryshme dhe për të harmonizuar marrëdhëniet komplekse. Meshkujt do të jenë më të padurueshëm, ndonjëherë të pasjellshëm në marrëdhëniet me njerëzit në jetën e përditshme.

Ujori

Të lindurit nën shenjën e Ujorit, kjo javë do t’ju kënaqë me sukses në aspektin e rezultateve konkrete të veprimeve tuaja të nisura disa muaj më parë. Zhvillimi i tyre i favorshëm tani mund të jetë për shkak të një sërë rrethanash, duke përfshirë ndihmën e njerëzve të rëndësishëm. Mund të ketë një mundësi të re që do të fillojë këtë verë. Këtë javë mund të lindin tensione në marrëdhënien tuaj me një njeri që ka një karakter befasues. Emocioni i tij do të dëmtojë shpirtin tuaj të ndjeshëm. Këtë javë do të përjetoni një surprizë të bukur lidhur me një dhuratë ose blerje. Së shpejti ju mund të merrni informacion nga një mik apo të njohurit. Femrat do të jenë shumë më të përgjegjshme dhe të përkushtuara ndaj familjes dhe të afërmve të tyre. Kjo mund të lidhet me organizimin e një ngjarjeje të rëndësishme familjare. Teksa meshkujt do të përqendrohen në rregullimin e dokumenteve të ndryshme financiare, kontratave apo çështjeve të tjera monetare.

Peshqit

Të lindurit nën shenjën Peshqit, kjo është një javë që ju mund të mbani mend me përvojat e dashurisë. Gjithashtu do të jetë një kohë e mirë për të stabilizuar një marrëdhënie romantike ose për të krijuar një familje. Java gjithashtu do të nxisë takime të reja me njerëz nga afër dhe larg, të cilët do të kenë një zhvillim interesant në të ardhmen. Këtë javë, ju mund të prisni të afërmit që t’ju vizitojnë në shtëpinë tuaj. Mund të habiteni nga sekretet ose intrigat që lidhen me njerëzit në shtëpinë tuaj ose të afërmit e tjerë. Kini kujdes me pajisjet teknike dhe shtëpiake në shtëpinë tuaj. Këtë javë do të jetë e vështirë për të gjetur një zgjidhje për problemet tuaja në shtëpi dhe është veçanërisht e vërtetë nëse vendosni të mbështeteni vetëm për veten tuaj. Femrat do të përdorin këto shtatë ditë për të vlerësuar atë që është arritur deri tani dhe për të adresuar qëllimet dhe prioritetet e reja në jetën e tyre. Meshkujt do të kenë takime dhe biseda interesante me burra të tjerë. Mos e përjashtoni kujdesin për shëndetin tuaj.

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *