Bëhet fjalë për fjalë për plotësimin e formularit të financave të partis. Gjithashtu hetimet janë mbyllur edhe ndaj ish -sekretarit të përgjithshëm Arben Ristani dhe shefit te finances Ilir Dervishi, ndersa dosja eshte derguar ne gjykate po per te njejten akuze.